Xbox Series S vs PlayStation 4

Yok sizin bilgisayar kaldırır mı yani GTA 6'yı güçlüm bayağı?

Yani bence gerek yok gibi ama illaki alacaksanız alınır.

Ben yazmadım o mesajı. :) Yani 4070 Super kaldırır diye tahmin ediyorum. Hocam daha almama çooooooookkk var telefon kullanımımı azaltmadan konu açtım.

Fark etmemişim 😂

Yani illa içinizde bir heves varsa F/P bir şey arıyorsaniz pişman etmez.

O zaman LGS'ye asılcam iyi bir puan yapacağım. Aynen buraya yazacağım puanım ve ilk Rocket League oynayacağım. Ben böyle totem yapmayı seviyorum. Hadi görüşürüz 1 yıl sonra.

O zaman LGS'ye asılcam iyi bir puan yapacağım. Aynen buraya yazacağım puanım ve ilk Rocket League oynayacağım. Ben böyle totem yapmayı seviyorum. Hadi görüşürüz 1 yıl sonra.

O PC varken konsol gereksiz olur.

İllaki alacağım dersen PlayStation al en azından özel oyunları oynarsın.

Xbox'da özel oyun denen bir şey kalmadı artık.

Sen okumadın diye yorumum işlevini kaybetti 😀 ne kudretli ne bilge adammışsın helal olsun.

Yorumda bir işlev yoktu zaten PS fanboyluğundan başka bir şey yoktu akıl var mantık var yeni nesil ile eski nesil konsolu karşılaştırıp eski nesil konsol daha iyi diyorsun... Bende de One S var ama Series S saplar geçer bir gerçek bu.

Yorumda bir işlev yoktu zaten PS fanboyluğundan başka bir şey yoktu akıl var mantık var yeni nesil ile eski nesil konsolu karşılaştırıp eski nesil konsol daha iyi diyorsun... Bende de One S var ama Series S saplar geçer bir gerçek bu.
Oyun oynayamadıktan sonra yemişim gücünü bi GOW bi TLOU oynamak istese bi Days Gone, Uncharted oynamak istese cihaz yeni nesil çok güçlü diye açıp oynayabilecek mi 😀 Sizin lafınızla bi tanıdık biri almıştı xBox en sevdiği oyunu BloodBorne'yi oynayamadı küfredip sattı bir daha da forumlardan tavsiye almayı bıraktı. Fanboy ben miyim yoksa sazan gibi yazdığıma atlayıp cevap yazıp beğenmedim atan mı?

Oyun oynayamadıktan sonra yemişim gücünü bir GoW bir TLOU oynamak istese bir Days Gone, Uncharted oynamak istese cihaz yeni nesil çok güçlü diye açıp oynayabilecek mi 😀 sizin lafınızla bir tanıdık biri almıştı Xbox en sevdiği oyunu Bloodborne'yi oynayamadı küfredip sattı bir daha da forumlardan tavsiye almayı bıraktı. Fanboy ben miyim yoksa sazan gibi yazdığıma atlayıp cevap yazıp beğenmedim atan mı?

Arkadaşta PC var istese oradan oynayabilir özel oyunları ayrıca kendisi de belirtmişti PS4'ün grafikleri patates gibi diye yorumları okumadan cevap yazmayın.

4 kötü bayağı patates grafik veriyor.
.

O PC varken konsol gereksiz olur.

İllaki alacağım dersen PlayStation al en azından özel oyunları oynarsın.

Xbox'da özel oyun denen bir şey kalmadı artık.
Hocam PC var ancak hem ucuza alacağım için bir de birileriyle yan yana oynamak için almak istiyorum. PS5 isterdim almak ama ihtiyacım yok. Tüm oyunlarım var zaten özel oyun.
Oyun oynayamadıktan sonra yemişim gücünü bi GOW bi TLOU oynamak istese bi Days Gone, Uncharted oynamak istese cihaz yeni nesil çok güçlü diye açıp oynayabilecek mi 😀 Sizin lafınızla bi tanıdık biri almıştı xBox en sevdiği oyunu BloodBorne'yi oynayamadı küfredip sattı bir daha da forumlardan tavsiye almayı bıraktı. Fanboy ben miyim yoksa sazan gibi yazdığıma atlayıp cevap yazıp beğenmedim atan mı?
Hocam teşekkürler fikriniz için. Oynayacağım oyunları belirttim. Xbox bana daha uygun geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı