PlayStation 4 yatay mı dikey mi?

@sefa_41 kimse su şişesini bilinçli devirmeye çalışmaz ve o şişeyi deviren de her zaman sahibi olmaz. Ayrıca Playstation'un kendi fanı da bulunuyor.

@160634 ayrıntılı bir bilgim yok fakat daha fazla ısındığı kabullenmiş. Yüksek ihtimalle hava aldığı yerler kapanıyor.

O fanların pekte bir işe yaradığı yok. Gözüne nasıl güzel gözüküyorsa o şekilde konumlandır. Bende ilk kasa vardı kendi kendine ayakta durabiliyordu ama Sony'nin çıkarttığı standı alırsanız daha iyi olur. Tabi hava alım noktalarından biri kapanacağı için az da olsa ısınmaya veya fan devrini yükseltmesine neden olacağı kanısındayım.

@200749 gidip su şişesini herkesin sürekli geçtiği yere koymazsın dostum. Adam alcak PS4'ü mutfağa mı koyacak? Odasında masanın üstüne veya televizyonun yanına koyacak.

Dikeyde devrilme riski vardır ve daha çok ısınır.
Dikey konumda kullanmak için standlar var. Devrilme riski yok. Ayrıca ben de yatay konumda kullanıyorum ama dikey olarak kullananlar genellikle cihazın daha az ısındığını ve yük altında fan devrinin daha düşük olarak çalıştığını söylüyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı