goalp Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 105 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar selam. PlayStation 4'ümle internet hızı testi yaptığımda indirme hızı 15 MB ile 30 MB arasında iken yükleme hızım 20 KB'ı geçmiyor. Online oyunlar oynayamıyorun bu sorun yüzünden. Bunun bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2023
Arkadaşlar selam. PlayStation 4'ümle internet hızı testi yaptığımda indirme hızı 15 MB ile 30 MB arasında iken yükleme hızım 20 KB'ı geçmiyor. Online oyunlar oynayamıyorun bu sorun yüzünden. Bunun bir çözümü var mı?
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #2 Bende de aynı sorun var cevap gelirse beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
KS KS goalp Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 105 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2023 #3 Stoneber dedi: Bende de aynı sorun var cevap gelirse beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam fat kasadan slim kasaya geçtim. Upload hızım 10 Mb'e çıktı. Sistemsel bir şeymiş tamircinin dediğine göre. Artı 0 Eksi
Stoneber dedi: Bende de aynı sorun var cevap gelirse beni de bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam fat kasadan slim kasaya geçtim. Upload hızım 10 Mb'e çıktı. Sistemsel bir şeymiş tamircinin dediğine göre.