PlayStation 4'ü ne kadara satmalıyım?

PS4 ve hesap çok iyi ancak malum çoğu kişi bu oyunları jailbreak atarak veya ortak psn hesap alarak ucuza oynuyor zaten. Yani değeri 7k desem bile adam piyasada satılan 3.5-4k arası olandan alıp kırar vs. oynar. 7k'yı verecek adam ise gider PS5 alır. O yüzden size tavsiyem 5-6k civarına koyun. Baktınız mesaj gelmiyor fiyatı düşürürsünüz.
Hocam bunun konuyla alakası yok ama sizce PS3 Super Slim alınır mı 900 TL
Alınır.

Hocam 500 TL ye oyunsuz Super slim buldum 1,2 kere kullanıldı diyor alınır mı yoks 900 Tl olanı mı alayım ( 900 TL olanda 15 oyun var )

5.5K eder min.

Hocam 500 TL ye oyunsuz Super slim buldum 1,2 kere kullanıldı diyor alınır mı yoks 900 Tl olanı mı alayım ( 900 TL olanda 15 oyun var )
Oyun olması sıkıntı değil. PS3 kırmak kadar kolay bir şey yok artık. İstediğiniz oyunu indirebilirsiniz. PS3 alacaksanız görüntü sizin için çok önemli değil herhalde. 500 TL olanı alabilirsiniz.

Hocam bunun konuyla alakası yok ama sizce PS3 Super Slim alınır mı 900 TL
Alınabilir
Isınma sorunu yoksa 500 tllik alınır kırma işlemi kolay ama orjinalse oyun iş değişir

3500 teklif ediyorlar hocam tam çıldırmalık En son saldım, o paraya satacağıma köşede kalsın tozlansın. İleride ps5 aldığımda hesabı geçirir cihazı birine hediye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…