PlayStation 5, 667 GB Kullanılabilir Depolama Alanına Sahip Olabilir

Cidden mi ya?
Hayatımda konsol kolu bile tutmadığımdan bilmiyorum da.

Yeni çıkan Xbox'ın ne kadar depolama alanı?
Edit: Onunki de 1 TB'mış 800 GB da kullanılabilir alan diyor.
Bu da az o halde?
1 TB PS4'e bile sıkıntı yaşıyorum. Yeni nesilde 4K kaplamalar ve daha da gelişen oyunlar ile bahsedilen depolama alanı yetmeyecektir diye tahmin ediyorum.

Sony de öyle düşünmüş olacak ki harici SSD desteğinin konsolun çıkışında olmayacağını ancak sonradan geleceğini açıkladı.

Bir çok oyun 100 GB'ı geçti. Ayrıca 4K grafik ve doku paketleri ile birlikte oyunlar şişecek.

PC ile Konsol farkını bilmiyorsunuz herhalde?

GTA V, PS4'de 50 GB iken PC'de 75GB. PS3'de ise 8 GB.

Çok yetersiz.

1 TB HDD'ler bile yavaş yavaş sınıra ulaşmışken 667 GB oldukça az. Şaka mı yapıyorlar?

PC ile Konsol farkını bilmiyorsunuz herhalde?

GTA V, PS4'de 50 GB iken PC'de 75GB. PS3'de ise 8 GB.
PS4 bilgisayardan düşük Grafik kalitesine sahip ve ayrıca PC'de tüm Grafik dokuları yüklü geliyor. PS5 çoğu bilgisayardan daha iyi Grafik performansını 4K çözünürlükte verecek. Bunlar oyunları şişirecektir. GTA V PS3'de küçük çünkü çok düşük bir çözünürlükte çamur gibi görüntüler pek boyut kaplamıyor.

PS5'de ciddi bir boyut artışı getirecek bir grafik yükseltmesi olmayacak. PS5'de Ray Tracing ve 60FPS'e odaklandılar.

700GB yeter de artar PS5 için, zaten ihtiyacı olana ek disk seçeneğide sunarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…