PlayStation 5, 667 GB Kullanılabilir Depolama Alanına Sahip Olabilir

Cidden mi ya?
Hayatımda konsol kolu bile tutmadığımdan bilmiyorum da.

Yeni çıkan Xbox'ın ne kadar depolama alanı?
Edit: Onunki de 1 TB'mış 800 GB da kullanılabilir alan diyor.
Bu da az o halde?
1 TB PS4'e bile sıkıntı yaşıyorum. Yeni nesilde 4K kaplamalar ve daha da gelişen oyunlar ile bahsedilen depolama alanı yetmeyecektir diye tahmin ediyorum.

Sony de öyle düşünmüş olacak ki harici SSD desteğinin konsolun çıkışında olmayacağını ancak sonradan geleceğini açıkladı.

PlayStation 5 667 GB kullanılabilir depolama

PlayStaiton 5’in kullanabilir depolama alanını gözler önüne seren bir yeni bir rapor yayınlandı. PlayStation 5 kullanılabilir depolama alanı ile ilgili yeni bir rapor yayınlandı. Daha önceden paylaşılan raporlarla da gündeme gelen PS5’in kullanılabilir depolama alanı, şimdi de Okami13 adlı Twitter kullanıcısının gönderisinde ortaya çıktı. Hatırlarsanız, kısa bir süre önce yapılan sızıntıyla birlikte Xbox Series S‘in […]

Devamı: PlayStation 5, 667 GB Kullanılabilir Depolama Alanına Sahip Olabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
Çok yetersiz.

PC ile Konsol farkını bilmiyorsunuz herhalde?

GTA V, PS4'de 50 GB iken PC'de 75GB. PS3'de ise 8 GB.
PS4 bilgisayardan düşük Grafik kalitesine sahip ve ayrıca PC'de tüm Grafik dokuları yüklü geliyor. PS5 çoğu bilgisayardan daha iyi Grafik performansını 4K çözünürlükte verecek. Bunlar oyunları şişirecektir. GTA V PS3'de küçük çünkü çok düşük bir çözünürlükte çamur gibi görüntüler pek boyut kaplamıyor.

PS4 bilgisayardan düşük grafik kalitesine sahip ve ayrıca PC'de tüm grafik dokuları yüklü geliyor. PS5 çoğu bilgisayardan daha iyi grafik performansını 4K çözünürlükte verecek. Bunlar oyunları şişirecektir. GTA V PS3'de küçük çünkü çok düşük bir çözünürlükte çamur gibi görüntüler pek boyut kaplamıyor.

PS5'de ciddi bir boyut artışı getirecek bir grafik yükseltmesi olmayacak. PS5'de Ray Tracing ve 60FPS'e odaklandılar.

700GB yeter de artar PS5 için, zaten ihtiyacı olana ek disk seçeneğide sunarlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı