PlayStation 5, 667 GB Kullanılabilir Depolama Alanına Sahip Olabilir

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
PlayStation 5 667 GB kullanılabilir depolama

PlayStaiton 5’in kullanabilir depolama alanını gözler önüne seren bir yeni bir rapor yayınlandı. PlayStation 5 kullanılabilir depolama alanı ile ilgili yeni bir rapor yayınlandı. Daha önceden paylaşılan raporlarla da gündeme gelen PS5’in kullanılabilir depolama alanı, şimdi de Okami13 adlı Twitter kullanıcısının gönderisinde ortaya çıktı. Hatırlarsanız, kısa bir süre önce yapılan sızıntıyla birlikte Xbox Series S‘in […]

Devamı: PlayStation 5, 667 GB Kullanılabilir Depolama Alanına Sahip Olabilir
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Yeterli bence, PS3'de GTA V 8 GB idi, PS4'de ise 50GB.

PS5'de üst düzey SSD olduğu için sıkıştırma teknolojisi sayesinde boyutlarda pek artış olmaz ki zaten normal şekilde de pek fazla artış olacağını sanmıyorum, sonuçta oyunlar artık Ray Tracing ve 4K 60FPS odaklı olacak.

PS5'de üst düzey SSD olduğu için sıkıştırma teknolojisi sayesinde boyutlarda pek artış olmaz ki zaten normal şekilde de pek fazla artış olacağını sanmıyorum, sonuçta oyunlar artık Ray Tracing ve 4K 60FPS odaklı olacak.
Bir çok oyun 100 GB'ı geçti. Ayrıca 4K Grafik ve doku paketleri ile birlikte oyunlar şişecek.

PS5'de üst düzey SSD olduğu için sıkıştırma teknolojisi sayesinde boyutlarda pek artış olmaz ki zaten normal şekilde de pek fazla artış olacağını sanmıyorum, sonuçta oyunlar artık Ray Tracing ve 4K 60 FPS odaklı olacak.
PS4'de bile yetmez.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı