PlayStation 5 alınır mı?

Yanlış tam olarak burada. Adam 3 tane oyunu oynamak istiyor, birbirine benzer ya da değil, fark etmez. Xbox alırsa oynayamaz, PS5 alırsa oynayabilir, bak oynar ya da parası yeter yetmez, orası beni ilgilendirmiyor. Ama PS5 alırsa oynayabilir mi? Evet. Şimdi bu 3 oyun sadece PS'de ise Xbox önermek mantıklı mı? Doğru mu? Yanlış değil mi?

Ben adama Xbox al Spider-Man 2 oynarsın demiyorum zaten Xbox al Spider-Man oynayacağına Forza oyna diyorum The Crew 2 gibi Forza çakması bir oyunu istiyor zaten PS5 bence alınmaz Xbox öneriyorum demek ne zamandan beri yanlış oldu acaba?

4000 TL'de yetmiyor ki PS Plus 2740 TL verdin Spider-Man 2 alacak bütçen bile kalmiyor.

PS Plus almayacağım diyorsanda Online oynimayacağım de bana ya da dediysen onu çıkar en son oynayacağım demiştin çünkü.

Ayrıca PS Plus Essential yıllığı 1440 lira. Kütüphane istiyorsa 2340 lira. Deluxe bu arkadaş için gerekli değil. Essential ile aylık oyunları da alıyor, online da oynayabiliyor. Tek farkı kütüphaneye erişemiyor. Eğer sadece Spider-Man oynamak istiyorsa zaten PS Plus'a ihtiyacı yok. Eğer başka oyunları para vererek aldıktan sonra oynamak istiyor ama kütüphaneye erişim sağlamak istemiyorsa (içinde sevdiği oyun yoksa gerek de yoktur) 1440 lira verir, olur biter. Ücretsiz online oyunlar zaten multiplayer için PS Plus gerektirmiyor.

Arkadaş Forza'da oynamak istiyorum dediği için söyledim ben forza spiderman 2'den iyidir falan demedim oyunların konusuyla alakası yok durumun.
Arkadaş zaten spiderman oyunları için ps5 almıyor mu ben mi yanlış biliyorum ve forza yerine yeni çıkan the crew motorfest alınabilir tabiki forza daha başarılı ama ps5'te araba oyunu alacaksa en iyi seçenek the crew motorfest gibi.

Yıllık 1440 TL Essential aldınız diyelim.
Spider-Man 2 1500 TL.
Miles Morales ile Spider-Man 1 @Dexter_ Morgan'nin dediği paketle 380 TL.
RDR 2 150 TL.
The Crew 2 ya da motorfest alırsan The Crew 2 1300 motorfest 1400 TL.
Burası 4770 tl tutuyor 4k bütçe ile bile bu 5 oyunu alamiyorsunuz sizin istediğiniz oyun sayısıda 6.

@ArdaReis00

Ben adama Xbox al Spider-Man 2 oynarsın demiyorum zaten Xbox al Spider-Man oynayacağına Forza oyna diyorum The Crew 2 gibi Forza çakması bir oyunu istiyor zaten PS5 bence alınmaz Xbox öneriyorum demek ne zamandan beri yanlış oldu acaba?

Eğer konu sahibi hangisini alayım derse bu söylediğiniz çok doğru olur. Ama konu sahibi PS5 almalı mıyım diye sorunca mantıksız oluyor. Çünkü beklentileri belli. PS tarafında The Crew 2 var Forza çakması, e bu adam Spider-Man de istiyor, onun çakması Xbox tarafında yok ama? İşte bu yüzden yanlış bunları söylemeniz. Daha doğrusu yanlış demeyelim, gereksiz diyelim. Bir de konu sahibine gönül koyuyorsunuz sen zaten kafanda bitirmişsin biz ne diyelim diye. Hayır aslında hoşuma gitmeyen nokta şu. Xbox sempatizanları her konsol konusunda bunu yapıyor. Konuyla alakalı ya da alakasız fark etmiyor. Her konu altına gelip PS5 alınır mı Xbox al daha mantıklı diyorlar. Bu alttan alttan PS sahiplerine hakarettir bu arada. Onlara mantıksız kişiler demiş oluyorsunuz.

Eğer konu sahibi hangisini alayım derse bu söylediğiniz çok doğru olur. Ama konu sahibi PS5 alınır mı diye sorunca mantıksız oluyor. Çünkü beklentileri belli. PS tarafında The Crew 2 var Forza çakması, e bu adam Spider-Man'de istiyor, onun çakması Xbox tarafında yok ama? İşte bu yüzden yanlış bunları söylemeniz. Daha doğrusu yanlış demeyelim, gereksiz diyelim. Bir de konu sahibine gönül koyuyorsunuz sen zaten kafanda bitirmişsin biz ne diyelim diye. Hayır aslında hoşuma gitmeyen nokta şu. Xbox sempatizanları her konsol konusunda bunu yapıyor. Konuyla alakalı ya da alakasız fark etmiyor. Her konu altına gelip PS5 alınır mı? Xbox al daha mantıklı diyorlar. Bu alttan alttan PS sahiplerine hakarettir bu arada. Onlara mantıksız kişiler demiş oluyorsunuz.

PS5 mantıksız asla demem özel oyunlarını bende severim güzellerdir PS4 Pro kullanmış biriyim ancak düşük bütçelerde PS5 mantıksızdır benim PS5 alınır mı? Konusuna Xbox önermemde mantıksız değildir ikisi rakip firmalar bu firmanın şu eksiği var bu daha mantıklı gayet de diyebilirim.

Onlara mantıksız kişiler demiş oluyorsunuz.

Hiç alakası yok saçmalamayın hocam bütçesi 10000 TL olan adamla bütçesi 4000 TL olan adama önerilecek şeyler aynı değildir bütçen yüksektir git al PS5 mantıklı bütçen düşük istediğin oyunu dahi alamiyorsun neden PS5 öneriyim sana? Xbox önermem saçmalık başlığa uymuyorsa alınmaz diyelim geçelim o zaman.

PS5 mantıksız asla demem özel oyunlarını bende severim güzellerdir PS4 Pro kullanmış biriyim ancak düşük bütçelerde PS5 mantıksızdır benim PS5 alınır mı? Konusuna Xbox önermemde mantıksız değildir ikisi rakip firmalar bu firmanın şu eksiği var bu daha mantıklı gayet de diyebilirim.

Xbox önermeniz mantıksız değil, alakasızdır bu konu özelinde. Öneri konu sahibinin istekleri göze alınarak yapılır çünkü.

Xbox önermeniz mantıksız değil, alakasızdır bu konu özelinde. Öneri konu sahibinin istekleri göze alınarak yapılır çünkü.

O zaman alsın geçsin hocam konu açması dahi mantıksız benim isteğim bu PS5 de var başka yerde yok ee neden konusunu açayım başka alternatif yok zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı