PlayStation 5 alınır mı?

9-10-11 sayfalarına bakarsanız başta ben PS5 ile ilgili arkadaşı bilgilendirdim ve sonrasında konu sahibi arkadaş haricinde yazanlarla bir sohbet yaptım Xbox ile ilgili sonra konu sahibine Xbox önerdim yani hemen Xbox al diye mesaj atmadım.

@cortex47

1500 lira Spider-Man 2'ye eski exclerede 200 300 500 vermeye hazırsanız o oyunlar için PS alabilirsiniz bunu bilin diye söylüyorum yoksa iyi oyunlar onlar ben de biliyorum.
Sonra bütçem 200 diyince işler değişti tabii sonrasındada yavaş yavaş bütçe arttı.

İki konsol arasında kalarak konu açanların altındaki yorumlara hiçbir lafım yok. Ben de öneri yapıyorum zaten. Şu mu bu mu diye sorarlarsa bence şu diyorum ben de. Çünkü bunu istiyor konu sahibi. Bahsettiğim şey bu.

Nerede PS5 övdüm? Sadece Spider-Man oyunları olmadığı için PS5 dedim hep.

Hocam dediğiniz oyunlara bu bütçeyle girilmez. Ben şöyle diyim size. Ps5 kiralayıp oynayabilirsiniz. Bakın alırsanız 3 ay sonra hayatı sorgularsınız. Sadece bir iki şeyden etkilenip almayın. Araştırın. İki konsolun tüm özelliklerini öğrenin. Öyle alın. Böyle ps5 alcam diye işe girersen 2 ay sonra 1 adet daha 2. El ps 5 ilanı görürüz.

Vay be daha önce karşısında durduğum xboxcılar bana hak vermiş

Hocam PlayStation Türkiye'den çekildiği için yerel fiyatlandırması çok kötüleşti, oyunlar zaten xboxa göre daha pahalı, üstüne PS Plus da bayağı zamlandı. Ekonomik açıdan Series X almanız çok daha iyi olur, hem daha güçlü ve sessiz bir konsol almış olursunuz. Exclusive derseniz, PS4 için çıkan düzgün Sony oyunları GoW, Spider-Man, Uncharted, Bloodborne, Last of Us. GoW ve TLOU'yu 2 sayarsak 7 tane oyun yapıyor. PS5 çıkalı 3 yıl oldu sadece Demon's Souls gördük. Spider-Man 2 2. olacak. Birkaç exclusive oyun olmadan da konsolu yıllarca kullanırsınız. Hem oyunlar daha ucuz, hem de geriye dönük uyumlulukla eski oyunları 4K oynatabiliyor. PS TR'den çekilmeden önce de oyunlar daha pahalıydı xboxa göre, Xbox'da 1000TL olan Resident Evil4 PS de 2000TL, Xbox'da 1000 TL olan 1-2 souls oyunu PS de 1400 1500TL. Cyberpunk PS 700 lirayken Xbox'da uzun bir süre 400 liraydı. Geç zamlandı. Bu neslin şu an kazanan tarafı olmasa da, daha iyi olan Series X'i almanızı tavsiye ederim.

Gamepass ve Gamepass core(eski ismiyle live gold) ps plusa göre çok daha iyi. Hem daha ucuz, hem çok daha iyi bir kütüphane veriyor, ve indirimleri de çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…