PlayStation 5 alınır mı?

Benq

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 12-13 yıldır PC kullanıcısıyım ve artık sıkıldım diyebiliriz. Son 1 yıldır ise herhangi bir Online oyun da oynamadım hikayeli oyunlar daha cazip geliyor geçen günlerde acaba artık konsola mı geçsem dedim sonuçta artık bilgisayarımda yeni hikayeli oyunları da güzel bir grafikte oynatamıyor yeni bir bilgisayar alacağıma yeni bir konsol alsam mantıklı olur mu? Hem konsol hem PC kullanan arkadaşlardan destek bekliyorum.

Merhaba 12-13 yıldır PC kullanıcısıyım ve artık sıkıldım diyebiliriz. Son 1 yıldır ise herhangi bir Online oyun da oynamadım hikayeli oyunlar daha cazip geliyor geçen günlerde acaba artık konsola mı geçsem dedim sonuçta artık bilgisayarımda yeni hikayeli oyunları da güzel bir grafikte oynatamıyor yeni bir bilgisayar alacağıma yeni bir konsol alsam mantıklı olur mu? Hem konsol hem PC kullanan arkadaşlardan destek bekliyorum.

Aynı senin durumundaydım PS5 Slim aldım PS Plus aboneliği de aldım yaklaşık 2 hafta önce ve 2 haftada Last of Us 1 remake oynadım Spider-Man gibi oyunları oynadım çok hoşuma gittiler şu anda da gost of tshuima oynuyorum yaklaşık 50 saat oldu sanırım çok zevk alıyorum. Tavsiye ederim.

Aynı senin durumundaydım PS5 Slim aldım PS Plus aboneliği de aldım yaklaşık 2 hafta önce ve 2 haftada Last of Us 1 remake oynadım Spider-Man gibi oyunları oynadım çok hoşuma gittiler şu anda da gost of tshuima oynuyorum yaklaşık 50 saat oldu sanırım çok zevk alıyorum. Tavsiye ederim.
Hocam peki Ps plustan hangi üyeliği tercih ettiniz ve fiyatları nasıl ? Ocak ayı gibi alma planım var.

Hocam peki Ps plustan hangi üyeliği tercih ettiniz ve fiyatları nasıl ? Ocak ayı gibi alma planım var.
Deluxe en ideali.
Hem Ubisoft klasik oyunları.
Hem diğer oyunlar.
Hem satin almadan deneme imkanı var
Yıllık (2024) 2700₺

PC'ye göre avantajları nedir hocam?
Hocam bana sorarsanız PS'den oynamak daha keyifli. Ayrıca bana göre yine oyun fiyatları daha uygun. Ha epic Games kullananlar vardır bilemem ben epic'e güvenmiyordum o yüzden steam kullanıyordum benim işime geliyor. Ayrıca PC'de kaç fps alacağın muamma. Oyun belirli bir gereksinim ile çıkıyor ve siz ona optimize olmaya çalışıyorsunuz. Ancak PS'de öyle değil direk aç oyununu keyfine bak. Ayrıca istediğim gibi yatarak oyun oynama keyfide var. Bana göre oyun oynamak için eğer rekabetçi oyunlar değilse PS en iyisi. Cs Valo haricî PC çokta gerekli değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı