Playstation 5 alınır mı?

Eray123567

Centipat
Arkadaşlar PS4 almayı düşünüyordum ama PS5 konsolunun yakın zamanda piyasaya çıkacak olduğunu duyunca içime bir kurt düştü sizce biraz daha bekleyip PS5 mi alayım yoksa hemen PS4 mü alayım?

Ben en yakın tarih olarak 2020'nin son çeyreğinde çıkacağını düşünüyorum. PS4 çıktığı günden bu yana her zaman benim gözümde donanım olarak çok zayıf bir konsol olarak kaldı. Bu nedenle zaten PS4 Pro gibi modeller çıktı. PS4 2019 için çok çok yetersiz bir konsol bence. Kesinlikle PS5 beklenmeli.

Ben en yakın tarih olarak 2020'nin son çeyreğinde çıkacağını düşünüyorum. PS4 çıktığı günden bu yana her zaman benim gözümde donanım olarak çok zayıf bir konsol olarak kaldı. Bu nedenle zaten PS4 Pro gibi modeller çıktı. PS4 2019 için çok çok yetersiz bir konsol bence. Kesinlikle PS5 beklenmeli.
Abi adam simdi 2 yil boyunca bir konsol cikmasini mi beklesin? 2019'da cikan oyunlari hala oyunlari rahat bir sekilde oynatabiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zamana kadar yaşayamayacak belki her ihtimali göz önünde bekletmek lazım. :)

Valla PS4 pro kullanıyorum sırf özel oyunları için alınır.
Aldığım oyunlar
Killzone
God of War
Uncarted collection
Uncharted 4: A Thief's End
uncharted lost legacy
Last of Us
horizon zero dawn

Almayı planladıklarım
Shadow of the beast
The Heavy Rain
Beyond Two Souls
Until Dawn
infamous Second SON
The Last Guardians
BLOODBORNE
The Order 1886
DETROİT BECOME HUMAN

2021'den önce çıkmaz diye düşünüyorum PS5 ama alabiliyorsanız bütçeniz varsa PS4 Pro almanızı tavsiye ederim. Benim bir PS4'üm vardı ve Performans düşüklüğü yaşıyordum oyunlarda ondan dolayı ya PS4 Pro alınız ya da bekleyin 1 2 sene PS5 çıksın, PS4 almaya değmez diye düşünüyorum. Onun PS Plus'ıydı osuydu busuydu derken çok masraflı olur hiç değmez.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı