PlayStation 5 alınmalı mı?

Konsol mu ? PC mi ?

• Konsol

Oy: 20 23,0%
  • Bilgisayar

Oy: 67 77,0%

• Oy verenlerin toplamı
    87
Dostum kesinlikle PC toplamalısın. Bunun için birkaç neden göstereyim sana:
1) Ps5 çıktığında bence en az 8 bin tl olur fiyatı, sonra gitdikçe düşer belki.
2) Ps5 için çıkacak oyunlar çok pahalı olacaktır. (En az 500tl)
3) Ps5 de 60 fps almak için harcayacağın parayla PC toplasan 100 fps alırsın (Bu benim tahmini görüşümdür.)
4) PC de oyunlar ucuz, crack indirme hırsızlıktır.
5) PC topladıktan sonra 2 tane kontrol cihazı alıp oyun konsolu yerine kullanabilirsin, istediğin zaman da klavye fareye dönersin.
Aman crack tavsiyesini sil ban atarlar görürlerse.

Dostum bence kesinlikle PC toplamalısın. Bunun için bir-kaç neden göstereyim sana:
1)ps5 çıktığında bence en az 8bin tl olur fiyatı, sonra gitdikce düşer belki
2)ps5 için çıkacak okunlar çok pahalı olucaktır en az 500tl
3)ps5 de 60fps almak için harcayacağın parayla PC toplasan 100fps alırsın( bu benim tahmini görüşümdür )
4)PC de oyunlar ucuz ve ya istersen crack indire bilirsin
5)PC topladıktan sonra 2 tane kontroller alıp oyun konsolu yerine kullana bilirsin, istediğin zaman da klavye fareye dönersin
Gördüğüm en boş yorumlardan.

Teşekkürler. Bu benim şahsi görüşüm
PC başka Konsol başkadır. İkisininde avantajları dezavantajları var. Kişinin zevkine göre değişir. Ayrıca oyun fiyatları o kadar pahalı değil. İndirimleri takip ederseniz ortalama 100 lira civarında bulabiliyorsunuz. Yada yeni çıkan bir oyunu 400 liradan kutulu alırsın zamanı geçmeden satarsın. Cebinden 100 lira çıkmış olur yine. Veya ikinci el kutulu al aynı fiyattan satabilirsin belki. Ayrıca ps5 fiyatları hiç ucuzlayacağını sanmıyorum. PC'ye çoğu zaman düzgün oyun çıkmıyor. Çok nadir. PS5 öyle değil, Türkçe altyazı desteği ile birlikte gelen özel oyunları var. Bence PS5 almaya değer.

Yazdığın biraz ters. O yüzden boş dedim.. Saygılarımla :)

PC başka Konsol başkadır. İkisininde avantajları dezavantajları var. Kişinin zevkine göre değişir. Ayrıca oyun fiyatları o kadar pahalı değil. İndirimleri takip ederseniz ortalama 100 lira civarında bulabiliyorsunuz. Yada yeni çıkan bir oyunu 400 liradan kutulu alırsın zamanı geçmeden satarsın. Cebinden 100 lira çıkmış olur yine. Veya ikinci el kutulu al aynı fiyattan satabilirsin belki. Ayrıca ps5 fiyatları hiç ucuzlayacağını sanmıyorum. PC'ye çoğu zaman düzgün oyun çıkmıyor. Çok nadir. PS5 öyle değil, Türkçe altyazı desteği ile birlikte gelen özel oyunları var. Bence PS5 almaya değer.

Yazdığın biraz ters. O yüzden boş dedim.. Saygılarımla :)
8 bin liraya oto-aim.

Alınmaz. PC alınır. Çoğu oyun PC için yapılıyor. Konsollar ölüyor artık. Birkaç oyun için alınmaz yani. Daha iyileri PC'de var zaten. FPS strateji oynayamazsın konsolda. Ve oyunları çok pahalı.

Herkese iyi forumlar.
Bildiğiniz üzere dün PlayStation 5 tanıtıldı ve nedense benim hayli hoşuma gitti. Şu an da çok ciddi bir çıkmazdayım. Hali hazırda kenarda birikmiş 3 küsur bin TL param var. Sizce çıkar çıkmaz üstüne biraz takviye yaparak PS 5 almalıyım? Yoksa sistem mi toplamalıyım?

Almış olduğum cihazı 7 sene gibi uzun bir dönem kullanmak istiyorum. Hem de hiç upgrade yapmadan ama genelde oynadığım oyunlarda exclusive oyunların dışında. Bana bir tavsiye verin lütfen.

Bu arada arkadaşlar eğer PC alırsam bana iyisinden bir monitör, klavye, mouse ve kulaklık lazım. Bunlar da ek masraf.
FPS oynayamazsın derken hocam. Bu arada zevk meselesi kimi konsol sever kimi PC bilgisayarın artıları daha fazla farklı işlerdede kullanabilirsin. Hikaye tabanlı oyunlar oynuyorsa PlayStation alacan çevrimiçi oynuyorsan PC alacan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı