PlayStation 5 Amazon'dan alınır mı?

Maddi sorununuz yoksa distribütör garantili almalısınız.

Hocam 25k olan konsola 33K vermek mantıklı mı sence?

Pronun resmi distribörünü almam gerekmiyormu oda pahalı?

Parasında değilim hocam istesem şuan 40k yine veririm. Maddi sorunum yok çok şükür. Ama dediği gibi @Grim Reaper fiyatını haketmiyor gibi resmi distribör

Hocam 25k olan konsola 33K vermek mantıklı mı sence?

Pronun resmi distribörünü almam gerekmiyormu oda pahalı?
Yani şöyle söylüyorum resmi garantili PS5 Slim parası neredeyse ithalatçı Pro parası. Bence çok mantıksız. Slim'e o parayı vermek yerine üstüne katıp PC falan çekin yani ucuz olması lazım bu aletlerin.

Hocam zaten ryzen 7 9800x3d sistemim var. Pc sahibiyim. Amacım pc de olmayan ufc gibi oyunlar oynamak

Hocam zaten ryzen 7 9800x3d sistemim var. Pc sahibiyim. Amacım pc de olmayan ufc gibi oyunlar oynamak
O zaman bence ya ithalatçı garantili Pro bakın (4k TV varsa ya da alınacaksa monitöre bağlamanın pek esprisi olmaz bence) ya da yine ithalatçı garantili Slim bakın ama görüntü önemliyse Pro iyi fark yapacaktır depolama alanı vb de önemli bir faktör.

Ya şimdi düşünüyorum, 35k tek kol birde slime verene kadar. Ps5 pro ithalat alınır 40k ya.
41 42k civarı birşey ithalatçı Pro. VRR'ı daha aktif kullanabilmeniz PSSR olayı FSR 4 gelecek olması falan bence daha avantajlı tekrar SSD alma derdi vb de yok. Distribütör garantili almak o yüzden mantıksız bence 5 6k fark verip Pro sahibi olabilmek daha cazip.

Banada öyle geldi, televizyon 4k uhd 58inç. Monitördende tv den de oynarım. Karar veremedim daha pro almaya değermi

Banada öyle geldi, televizyon 4k uhd 58inç. Monitördende tv den de oynarım. Karar veremedim daha pro almaya değermi
Bence kesin değer. Baya büyük ve 4k bir ekran yerinizde olsam asla monitöre takmam konsolu PC varken hiç manası yok bence. O TV için Pro kesin değer bütçe varsa satması etmesi daha kolay olacak Gta 6 muhabbetinden satarsanız tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…