PlayStation 5 Amazon'dan alınır mı?

Dosya Ekleri

• IMG_9520.png
    IMG_9520.png
    235,2 KB · Görüntüleme: 7
İthalatçı garantili PS5, kim satarsa satsın kesinlikle alınmaz, aldırılmaz. PS5 konsolları ve aksesuarları konusunda en güvenilir garanti Bilkom’dur. Birçok mağazadan alınan ürünlerin kutusunda bile genelde sağında ya da solunda yuvarlak bir Bilkom etiketi görürsünüz. DualSense kollarında sıkça görülen drift sorununda bile kolu Bilkom’a gönderdim, 1 hafta içinde sıfır ürünle değişim yaptılar. İthalatçı garantili ürün almayı düşünüyorsanız, herhangi bir arıza durumunda kesinlikle pişman olursunuz.

İthalatçı Garanti = Ben parayı çok kolay kazanıyorum al birazda sen kazan.

Orası öyle hocam ama 2 yıl garantili olacak. İthalatçı garantililere ne kadar güvenilir ki?
O parayada ithal pro daha mantıklı şahsen

İthalatçı garantili PS5, kim satarsa satsın kesinlikle alınmaz, aldırılmaz. PS5 konsolları ve aksesuarları konusunda en güvenilir garanti Bilkom’dur. Birçok mağazadan alınan ürünlerin kutusunda bile genelde sağında ya da solunda yuvarlak bir Bilkom etiketi görürsünüz. DualSense kollarında sıkça görülen drift sorununda bile kolu Bilkom’a gönderdim, 1 hafta içinde sıfır ürünle değişim yaptılar. İthalatçı garantili ürün almayı düşünüyorsanız, herhangi bir arıza durumunda kesinlikle pişman olursunuz.

İthalatçı Garanti = Ben parayı çok kolay kazanıyorum al birazda sen kazan.
Hocam 24k ya satılan ürünü 35-36k satıyolar pro parasına

O parayada ithal Pro daha mantıklı şahsen

Hocam 24K ya satılan ürünü 35-36k satıyolar Pro parasına

Tamam fakat 24K para verip ürünü aldın diyelim arıza durumunda kiminle iletişime geçiceksin, yakın zamanda arkadaşımın başına gelmemiş olsa al geç diyicemde parana yazık edersin.

Orası öyle hocam ama 2 yıl garantili olacak. İthalatçı garantililere ne kadar güvenilir ki?

Garantiye gerek yok. Monitör gibi bazı ürünler dışında gereksiz.

O parayada ithal Pro daha mantıklı şahsen.

Hocam 24K ya satılan ürünü 35-36k satıyolar Pro parasına.

Yeni sürüm gamepadmiş ister böyle al ister tekli alıp gamepadi garantili al.

İthalatçı garantili PS5, kim satarsa satsın kesinlikle alınmaz, aldırılmaz. PS5 konsolları ve aksesuarları konusunda en güvenilir garanti Bilkom'dur. Birçok mağazadan alınan ürünlerin kutusunda bile genelde sağında ya da solunda yuvarlak bir Bilkom etiketi görürsünüz. DualSense kollarında sıkça görülen drift sorununda bile kolu Bilkom'a gönderdim, 1 hafta içinde sıfır ürünle değişim yaptılar. İthalatçı garantili ürün almayı düşünüyorsanız, herhangi bir arıza durumunda kesinlikle pişman olursunuz.

İthalatçı garanti = ben parayı çok kolay kazanıyorum al biraz da sen kazan.

O DualSense tekrar drift yapacak garantisi bittiğinde.
Technopat üyeleri vergi dairesinde çalışıyor sanırım

Garantiye gerek yok. Monitör gibi bazı ürünler dışında gereksiz.

Yeni sürüm gamepadmiş ister böyle al ister tekli alıp gamepadi garantili al.

4k 58inç tv dede kullanacağım. Slim zayıf kalır mı? Pro alıp tek kol alsam nasıl olur

Garanti bittikten sonra her ürün arıza yapabilir, önemli olan garanti sürecinde kullanıcıya nasıl yaklaşıldığıdır. İthalatçı garantili bir üründe drift sorunu yaşarsan ne olacağını merak ediyorum sıfır ürün göndereceklerini açıkçası hiç sanmıyorum.

Garanti bittikten sonra her ürün arıza yapabilir, önemli olan garanti sürecinde kullanıcıya nasıl yaklaşıldığıdır. İthalatçı garantili bir üründe drift sorunu yaşarsan ne olacağını merak ediyorum sıfır ürün göndereceklerini açıkçası hiç sanmıyorum.
1.5katı fiyatına ama sırf 2 yıl garanti var diye alınmaz bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı