PlayStation 5 CD'li mi dijital mi alınmalı?

sametsafak7

Decapat
Daha fazla  
PlayStation 5 hem digital hem CD'li almak istiyorum ancak hangi sürüm, hangi model? 0 mı 2. el mi almalıyım bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem dijital hem cd'li 2 adet mi almak istiyorsunuz? İkisinden birini tercih etmeye çalışıyorsanız diskli versiyonu alın. Sıfır mı ikinci el mi sorusunun cevanı sizde ben olsam 2. el garantisiz yerine sıfır ithalatçı garantili tercih ederim. Fiyatlarıda normal TR garantili sıfırlara göre uygun oluyor.

Ben araştırdım fakat modellerini tam olarak anlayamadım ama almak istediğim playstation 5 modeli hem cdli hem digital olsun istiyorum yani cdli de oynamak istiyorum yeri geldiğinde Ps Plus'tan oyun indirip cdsiz de oynamak istiyorum bu istediğim model hangisi oluyor onu bilemedim.

Fat kasa eski, slim kasa ise yenidir. Ben slim kasa almanızı öneriyorum. Belirli bir zaman geçtikten sonra her şeyde olduğu gibi konsollarda da ısınma, aşırı fan sesi gibi sorunlar kaçınılmaz. PS3'te de 4'te de durum aynıydı. Aralarındaki farklardan kısaca bahsetmek gerekirse:

-Fat kasa içerisinden dikey stand vardır. Slim kasa içerisinde yatay kullanım standları çıkıyor.
-Soğutma anlamında Fat ufak bir farkla daha iyi ama yine de bir şey fark etmiyor hiç.
-Fat tasarımı çok kaba, slim ise çok daha zarif duruyor.
-İkisinde de standart Dualshock kullanılıyor. PS4'teki gibi V1, V2 gibi bir olay yok.
-Fat kasalarda CFI kodu çok önemli. Örneğin CFI-10xx ilk çıkan sürümlerde kullanılan koddur. Bu sürümler genel olarak birçok sorunu da beraberinde getiriyor. Slimde böyle şeyleri düşünmenize gerek yok. Konsol hatasız çıktı.

Toplarsak benim önerim slim almanız olur.

Teşekkürler ama slim kasa da cd kısmı yok ben alırken hem cd takarak oynamak hem de ps plustan indirip oynamak istiyorum bu durum da hangisini almam lazım

Teşekkürler ama Slim kasa da CD kısmı yok ben alırken hem CD takarak oynamak hem de PS Plus'tan indirip oynamak istiyorum bu durum da hangisini almam lazım

CD okuyucusu olan herhangi bir PS5 aldığında dijitalden de oyun indirebilirsin ek olarak CD okuyucusu olduğu için CD ile de oyunlarını oynayabilirsin. Hangi PS5 ucuzsa onu almanı öneririm yeter ki CD'li sürüm olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı