PS5 CD'li mi Dijital mi alınmalı?

Hocam bende 60 oyunluk PSN hesabımda var ama CD bana daha iyi geliyor sence PS4 CD simi alınmalı PS5 CD simi.

PS5 oyunumu daha hızlı satar PS4 oyunumu hangi CD'yi almamı önerirsiniz.
Benim yukarıda bahsetmek istediğim durum şu. CD'li PS5 sürümü alın ki ister oyunları dijital isterseniz de fiziki kutulu şekilde edinebilirsiniz. Burada sizin iki avantajınız da olmuş oluyor kısaca bütçenize göre. PS4 CD'leri de PS5 CD'leri de ikinci elde rahat satılıyor. Ama siz PS5 sürümü olan bir oyunun gidipde PS4 sürümü daha hızlı satar mantığında PS4 sürümünü almayın tabii ki. Yani FC 25 mesela PS5 sürümünü alıp oynamak varken PS4 sürümünü alıpta PS5'de oynamayın.

Benim yukarıda bahsetmek istediğim durum şu. CD'li PS5 sürümü alın ki ister oyunları dijital isterseniz de fiziki kutulu şekilde edinebilirsiniz. Burada sizin iki avantajınız da olmuş oluyor kısaca bütçenize göre. PS4 CD'leri de PS5 CD'leri de ikinci elde rahat satılıyor. Ama siz PS5 sürümü olan bir oyunun gidipde PS4 sürümü daha hızlı satar mantığında PS4 sürümünü almayın tabii ki. Yani FC 25 mesela PS5 sürümünü alıp oynamak varken PS4 sürümünü alıp da PS5'te oynamayın.

Sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı