PlayStation 5 CF-2016 sürümünde kronik sorun var mı?

Emreex0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam başlıkta da yazdığı gibi PS5 CFI-2016 sürümünde dik kullanımda ısı kaynaklı termal macun akıp sistemi bozması, DualSense'lerde bozulma gibi sorunlar var mı? Bir sorun yaşar mıyım?

Dik kullanımda sıvı metalin akma durumu var,
şahsen sahit oldum buna. Benim tanıdığım vardı ps5 ısınma hatası veriyordu bana getirip içini açmıştım, sıvı metal asaga doğru akmıştı, bende tekrar düzelterek sorun gidermisti, ps5 başka sorunları daha var mesela elektrik kesintisinde anakartın icinde olan parçaların yanma sorunu var iyi bir tamirciye verirsen yaparlar. Dualsense kolununda drift sorunu var. Ps5 yatay olarak kulan.

Dik kullanımda sıvı metalin akma durumu var,
Şahsen sahit oldum buna. Benim tanıdığım vardı PS5 ısınma hatası veriyordu bana getirip içini açmıştım, sıvı metal aşağı doğru akmıştı, bende tekrar düzelterek sorun gider misti, PS5 başka sorunları daha var mesela elektrik kesintisinde anakartın icinde olan parçaların yanma sorunu var iyi bir tamirciye verirsen yaparlar. DualSense kolununda drift sorunu var. PS5 yatay olarak kulan.

Sağ olun, birçok yerde araştırma yaptım kimisi CFI-1000 serisinde bu durumlar var diyor kimisi böyle bir durum söz konusu değil diyor, yatay olarak daha sağlıklı ise öyle yapayım teşekkür ederim hocam.

Slim kasanın şu anlık kronik bir sorunu yok. 1yıldır kullanıyorum.

Seri numarası aynı ama dik kullanmıyorum. TV'nin altına koyduğum için dik kullanmayı tercih etmiyorum.

Kutudan çıkan DualSense V4 sürümdü benim bir de V2 sürüm PC'de kullandığım dualsensim vardı. İkisinde de şu an drift yok. Hatta V2 olanın garantisi şubatta bitecek, drift yapsa da garantiye yollasam diye bekliyorum ama hala drift yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı