İlk olarak o paraya CD'li sürüm PS5 hem de garantili halde olmaz. Kontrol edin bu kısmı. Muhtemelen ithalatçı garantilidir. Sorunuza gelecek olursak:
İlk başta dijital sürümde sadece dijital mağazaya mahkumken CD'li sürümde hem dijital mağaza hem de CD ile sarı siteden oyunları çok daha ucuza alabilir bitirdikten sonra satar veya takaslayabilirsin. CD piyasası bitti artık diyenler CD ile oyun oynamayanlardır aldırış etme, bitmedi. Ben 4 yıldır hep PS5'te oyunları CD ile aldım sonra ya takas ya da nakite çevirdim ve çok cüzi tutarlara getirdim. Zaten en basiti dijitalde adam oyuna indirim beklerken sen zaten 2.el CD alırsan o indirimi beklemeden aynı oyunu alıyorsun.
Tüm bunlara ek olarak internet hızını kimse söylemiyor. CD ile oyun aldığında göz açıp kapayıncaya kadar oyun iniyor. Ama dijital mağazadan oyun alırsan ve internet hızın çok hızlı değilse hapı yuttun inmesini bekleyeceksin saatlerce. Dijital sürüm konsola harici olarak CD sürücü alınıyor ama 7K parası var. Şimdiden alıyorken 3K fark verip CD'li sürüm alın.