F furkan12 Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 PS5 diskli versiyon mu disksiz versiyon mu almalıyım? Açıkçası oyun fiyatları arasında uçurum farklar yoksa dijital almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2024
PS5 diskli versiyon mu disksiz versiyon mu almalıyım? Açıkçası oyun fiyatları arasında uçurum farklar yoksa dijital almayı düşünüyorum.
wesroll Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 794 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #2 Kutulu oyun devri bitti. Direk dijital disksiz versiyonunu al bence.
F furkan12 Megapat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 549 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 wesroll dedi: Kutulu oyun devri bitti. Direk dijital disksiz versiyonunu al bence. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum.
wesroll dedi: Kutulu oyun devri bitti. Direk dijital disksiz versiyonunu al bence. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.983 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #4 Başkasından alabileceğin diskler yoksa direkt dijital. Kısaca diskli PS5'i olan arkadaşın varsa diskli yoksa dijital.
Başkasından alabileceğin diskler yoksa direkt dijital. Kısaca diskli PS5'i olan arkadaşın varsa diskli yoksa dijital.
E Efedemirgonen2 Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 142 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #5 Disksiz alın hocam. Kutulu oyun devri sona eriyor. Bir de dijital daha ucuz.
M.Yzr Megapat Katılım 1 Kasım 2016 Mesajlar 512 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO Z690-A WiFi / i5-12600K / ASUS TUF Gaming RTX 4070 OC / Crucial Pro RAM 32 GB (2x16) / Crucial P3 Plus 1TB M.2 / Kingston NV2 500GB / Thermalright Frozen Prism 240 Black ARGB / LG Ultragear 27GR83Q-B 27 / DeepCool CH560 Mesh Digital Tempered Glass ARGB E-ATX. Cinsiyet Erkek Meslek Avukat 28 Haziran 2024 #6 furkan12 dedi: PS5 diskli versiyon mu disksiz versiyon mu almalıyım? Açıkçası oyun fiyatları arasında uçurum farklar yoksa dijital almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 1 senedir disksiz versiyonunu kullanıyorum. Elinde kullanmak istediğin diskler yoksa muhtemelen hiçbir zaman ihtiyacın olmayacak.
furkan12 dedi: PS5 diskli versiyon mu disksiz versiyon mu almalıyım? Açıkçası oyun fiyatları arasında uçurum farklar yoksa dijital almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... 1 senedir disksiz versiyonunu kullanıyorum. Elinde kullanmak istediğin diskler yoksa muhtemelen hiçbir zaman ihtiyacın olmayacak.
A -ALTAN- Kilopat Katılım 14 Haziran 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #7 Dostum bu konuda başlık açman saçma bence. Yani kendi ihtiyaçlarını göz önüne alarak seçmen gerekiyor. Eğer CD alıp kullanacağım diyorsan diskli versiyonu al. Eğer dijital oyun alıp kullanacağım diyorsan diğer versiyonunu al. Çok da zor değil yani.
Dostum bu konuda başlık açman saçma bence. Yani kendi ihtiyaçlarını göz önüne alarak seçmen gerekiyor. Eğer CD alıp kullanacağım diyorsan diskli versiyonu al. Eğer dijital oyun alıp kullanacağım diyorsan diğer versiyonunu al. Çok da zor değil yani.
arasove Kilopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 795 Çözümler 7 28 Haziran 2024 #8 CD alacaksan haliyle diskli. Ancak CD almayacağını varsayarak disksiz.
4 439640 Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 4.857 Çözümler 24 28 Haziran 2024 #9 Diskli al bence, kutulu oyun aldığında bitirir satar başka bir oyun alırsın hem. Dijital de böyle bir imkanın yok.
Diskli al bence, kutulu oyun aldığında bitirir satar başka bir oyun alırsın hem. Dijital de böyle bir imkanın yok.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.449 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #10 Kutulu koleksiyon yapanlardansaniz diskli tercih edilebilir, onun dışı bana kalırsa pek artısi yok. Oyun fiyatları bile daha pahalı oluyor.
Kutulu koleksiyon yapanlardansaniz diskli tercih edilebilir, onun dışı bana kalırsa pek artısi yok. Oyun fiyatları bile daha pahalı oluyor.