PlayStation 5 disksiz versiyon mu diskli mi tercih edilmeli?

hocam biraz daha para verip diskli alın kutulu oyunları 2.el alınca daha ucuza geliyor ama ps5 slim modeli de alınabilir disk çıkarıp takılabiliyor

Diskli al bence. Çünkü PS4 geri uyumluluğu olduğu için cihazın, ucuzdan PS4 oyunlarını alıp, oynarsın. CD takaslama gibi avantajları var CD'li sürümün, eğer maddi durumun el veriyorsa, CD'li versiyonunu alman mantıklı olur.

PS4 oyunlarını oynamadıysan diskli al, oynadıysan disksiz al zaten yeni oyunların disklisi daha pahalı artık.

Diskli sürümün fazlası var eksiği yok dijital diyen arkadaşlara bakmayınız. Diskli sürümde de sadece CD ile oyun oynanmıyor gidip mağazadan oyun alınabiliyor. Kaldı ki dijital ile diskli neredeyse aynı para artık ithalatçı olanlarda. CD'yi 2. el alarak yine ya satabilir veya emsali oyunlarla takaslama imkanınız var. Ayrıca internet hızınız yavaşsa CD ile en baba oyunu bile 15-20Dk'de yükleyip hazır hale getirirken dijital ile aynı oyunu saatlerce inmesini beklersiniz. CD devri azalsa da bitmedi ve bence ülkemiz için gerek maddi durumda gerekse bağlantı hızları kısmında son derece artı konumunda halen.

PS5 diskli versiyon mu disksiz versiyon mu almalıyım? Açıkçası oyun fiyatları arasında uçurum farklar yoksa dijital almayı düşünüyorum.

Hem diskli hem de şu an disksiz versiyonu kullanıyorum bence disk olmayan model daha avantajlı artık çok nadir kutulu oyun alan görüyorum ya koleksiyon gibi biriktirenler alıyor ya da sürekli takas yapanlar ama bence diskiz alıp fırsatlar da güzel indirim kovalayıp almak çok daha mantıklı hem daha hafif ve şık duruyor cihaz hem de kutular yüzünden odada karmaşıklık yaşamıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı