PlayStation 5 Fat vs Slim

DenizkA

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
M5A97 R2.0 Anakart
GTX 750 Ti GPU
FX-6300 CPU
4+4 DDR3 1333MHz RAM
SSD yok HDD
Bir yakınım hediye PlayStation 5 alacağını söyledi ve bana sordu. Sizde fat kasa 1216 mı, Slim 2016 mı? (disksiz versiyonlar) ayrıca MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerde 38000 lira iken yurt dışı, ithalatçı garantili cihazlar 25000 lira civarında. Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Yurt dışı cihazlar için Beymen ve D&R'a baktım.
Edit: Asıl sorum yurtdışı cihaz alınır mı? Garanti için o kadar değer mi?

Son düzenleme:
Bir yakınım hediye PlayStation 5 alacağını söyledi ve bana sordu. Sizde fat kasa 1216 mı, Slim 2016 mı? (disksiz versiyonlar) ayrıca MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerde 38000 lira iken yurt dışı, ithalatçı garantili cihazlar 25000 lira civarında. Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Edit: Asıl sorum yurt dışı cihaz alınır mı? Garanti için o kadar değer mi?

Ben yurt dışından aldım hatta ikinci el yanında 6 7 tane oyun kaliteli ve şarj standı almıştım 2023 de. 400 euro gibi bir fiyata denk geldi. Bir sıkıntısını görmedim gayet iyi fakat Slim öneririm ya hem yerden tasarruf hem de daha güzel gözüküyor performans acısından bir farkı yok denilebilir.

Edit: Asıl sorum yurtdışı cihaz alınır mı? Garanti için o kadar değer mi?
Tabii ki de Slim 2016. Elbette belki ikisinde de sorun yaşamazsınız, belki FAT kasa büyüklüğünden dolayı daha az ısınır ama FAT kasanın 2019 çıkışlı olduğunu ve artık üretilmediğini; onun yerine SLIM modellerin üretildiğini unutmayın.

Edit: Asıl sorum yurt dışı cihaz alınır mı? Garanti için o kadar değer mi?

Bütçe varsa Slim al geç.

Cevaplar için teşekkürler yurtdışı slim alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı