qelos
Kilopat
Take Two zaten kendi sitesinde yaptığı haberde oyunun ilk başta sadece PS5 ve Series X|S için çıkaracağını duyurdu.
Konu playstation hakkında olduğu için PS üzerinden yorum yaptım.Xbox Series X en güçlü konsol donanımsal olarak. PS5 değil.
PS5 en güçlü konsol yorumunu düzeltmek için Series X en güçlü konsol olarak belirttim, donanımsal olarak böyle çünkü.Hayır, konsolların hangisi güçlü diye kıyaslanmasına güldüm. Lütfen kişisel algılamayın.
Oynamak istediğim oyunlar yoksa, ne kadar güçlü olursa olsun satın almam cihazı.
Anladım. Bende de PS5 vardı ama sattım. GTA 6 çıkmaya yakın büyük ihtimalle ben de tekrar PS5 alırım. Çünkü GTA 6'nın yanında Spider-Man 2, FF7 Remake, GoW Ragnarok gibi çok sevdiğim oyunlar var. Demek istediğim GTA 6'da 10 fps fazla alacağıma bu oyunlardan vazgeçemem.PS5 en güçlü konsol yorumunu düzeltmek için Series X en güçlü konsol olarak belirttim, donanımsal olarak böyle çünkü.
Bende 2 konsol da şimdilik yok, çünkü 4K 144Hz oynuyorum ve bunu sadece PC yapabiliyor. Ama GTA 6 çıktığı zaman PC için çok beklemek gerekecek ise benim de kişisel tercihim Xbox Series X alıp GTA 6'yı o konsolda oynamak olurdu.
Ya arkadaş ne 30 FPS'i ya. GTA San Andreas'a port mu yapıyorsun? Rockstar bu kadar deneyimsiz ve beceriksiz bir firma değil. 60FPS büyük fark ediyor hem konsol camiasında da hem de bilgisayar camiasında.
Evet, bu konu hakkında PS5 ya da Xbox Series kullanan kimsenin endişe etmesine gerek yok, oldukça yersiz bir endişe. Ellerindeki devkitler ile oyunu konsollara optimize edecekler zaten.Kaldırmama imkanı yok, Rockstar'ın da bu oyunu PS5'e göre yapmama ihtimali gibi..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.