PlayStation 5 GTA 6'yı kaldırır mı?

PS5 GPU'su aşağı yukarı RTX 2080 gücünde, doğal olarak çok rahat kaldırması lazım yoksa yakarlar ortalığı.

60 FPS olur muhtemelen ama grafikleri düşürebilirler belli olmaz sonuçta 2025 sonlarına doğru çıkarsa PS5 yavaştan eskiyebilir.

Hayır, konsolların hangisi güçlü diye kıyaslanmasına güldüm. Lütfen kişisel algılamayın.

Oynamak istediğim oyunlar yoksa, ne kadar güçlü olursa olsun satın almam cihazı.
PS5 en güçlü konsol yorumunu düzeltmek için Series X en güçlü konsol olarak belirttim, donanımsal olarak böyle çünkü.

Bende 2 konsol da şimdilik yok, çünkü 4K 144Hz oynuyorum ve bunu sadece PC yapabiliyor. Ama GTA 6 çıktığı zaman PC için çok beklemek gerekecek ise benim de kişisel tercihim Xbox Series X alıp GTA 6'yı o konsolda oynamak olurdu.

PS5 en güçlü konsol yorumunu düzeltmek için Series X en güçlü konsol olarak belirttim, donanımsal olarak böyle çünkü.

Bende 2 konsol da şimdilik yok, çünkü 4K 144Hz oynuyorum ve bunu sadece PC yapabiliyor. Ama GTA 6 çıktığı zaman PC için çok beklemek gerekecek ise benim de kişisel tercihim Xbox Series X alıp GTA 6'yı o konsolda oynamak olurdu.
Anladım. Bende de PS5 vardı ama sattım. GTA 6 çıkmaya yakın büyük ihtimalle ben de tekrar PS5 alırım. Çünkü GTA 6'nın yanında Spider-Man 2, FF7 Remake, GoW Ragnarok gibi çok sevdiğim oyunlar var. Demek istediğim GTA 6'da 10 fps fazla alacağıma bu oyunlardan vazgeçemem.

Dediğim gibi kişisel tercih.

Ya arkadaş ne 30 FPS'i ya. GTA San Andreas'a port mu yapıyorsun? Rockstar bu kadar deneyimsiz ve beceriksiz bir firma değil. 60FPS büyük fark ediyor hem konsol camiasında da hem de bilgisayar camiasında.

Vallahi belli olmaz hocam. Fragmanda gördüğünüz sadece NPC yoğunluğunu bile düşününce insan aklından geçirmiyor değil. Ayrıca Rockstar'ın beceriksiz bir firma olduğunu söylemedim ben. Bu derece büyük bir oyunu PlayStation 5'in 60FPS oynatamayacağını düşündüm sadece. Sitem etmenize gerek yok yani herkesin kendi fikri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı