cinarafton Centipat Katılım 8 Temmuz 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #31 TheBlein dedi: Kaldırır hocam ama ben hiç hevesli değilim. Benim için GTA serisi San Andreas'tan sonra bitmiştir. GTA V de aldım yarım saat oynayıp iade ettim pek sarmadı. Genişletmek için tıkla... Kanka 30 dk oynadıysan zaten sarmaz
TheBlein dedi: Kaldırır hocam ama ben hiç hevesli değilim. Benim için GTA serisi San Andreas'tan sonra bitmiştir. GTA V de aldım yarım saat oynayıp iade ettim pek sarmadı. Genişletmek için tıkla... Kanka 30 dk oynadıysan zaten sarmaz
G GAMOLA Centipat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 839 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #32 cinarafton dedi: Kanka 30 dk oynadıysan zaten sarmaz Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar öyle oluyor hocam. Bende mesela RDR2'yi sardıramadım 1.5 saat falan oynamıştım galiba.
cinarafton dedi: Kanka 30 dk oynadıysan zaten sarmaz Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlar öyle oluyor hocam. Bende mesela RDR2'yi sardıramadım 1.5 saat falan oynamıştım galiba.
TheBlein Hectopat Katılım 20 Ekim 2019 Mesajlar 445 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Sağlığı ve Güvenliği 22 Temmuz 2024 #33 cinarafton dedi: Kanka 30 dk oynadıysan zaten sarmaz Genişletmek için tıkla... 10 ayda oynasam sarmazdı. Hayatımda oynadığım en kötü açık dünya oyunuydu.
cinarafton dedi: Kanka 30 dk oynadıysan zaten sarmaz Genişletmek için tıkla... 10 ayda oynasam sarmazdı. Hayatımda oynadığım en kötü açık dünya oyunuydu.