Bilgisayara eski oyunlar geldi ve bilgisayarda çok pahalı aynı oyunlar ya çok ucuz ya da üyelikle oynanabiliyor. Seneye GTA 6 çıkınca muhtemelen 2 sene civarı sadece konsollarda olacaktır. Eğer idare etmelik bir bilgisayarınız varsa konsol her zaman daha mantıklıdır. Bu arada 20 binin altına alınabiliyor benim kuzenim 18 bine sıfır Slim aldı geçen ay.
PS5'te alınsa, PS15 ULTRA T-REX'te alınsa, o konsola her zaman para akıtılmaya devam edecek, bunun yanında hiç bir oyunu modlayamayacak, yamalayamayacak, aynı zamanda konsolda 70 dolar olan oyunlar, çoğu zaman gerçekleşen indirimlerle yüzde 50'den fazla düşebiliyor, konsola eski oyunlar geldi diyorsun da, zaten, TLOU PART 1, GoW, GoW Ragnarok, Marvel's Spiderman gibi oyunlar Ps oyunlarını şahlandıran oyunlardı, bunlarında hepsi pc'ye geldi, PS oyunlarını şahlandıran oyunların neredeyse tümü en geç 1 sene içinde PC Portuna gelecek ( GTA 6 çıkabilirse o hariç tabi).
Açıkçası size katılmıyorum konsol kullanmak daha rahat. Asla sorun çıkarmıyor. Sürücülerle uğraştırmıyor ve uzun yıllar performansını koruyor. Ayrıca artık bilgisayardan oyun oynamak çok pahalı sürekli indirim bekliyorsun bazen hiç gelmiyor. Hala duruyor mu bilmiyorum ama geçen 30. yıl indirimleri geldi PS Store'a asla bilgisayarda olmayacak fiyatlar vardı.
İndirimlerden kastınız, XBOX S I X ise haklısınız, fakat Playstation store'a asla güzel bir indirim gelmedi, pcde az çok bilgisi olan adamda zaten driver sorunu cart curt yaşamaz, şimdi sen diyeceksin, x box almak mantıklı işte, oradaki tüm oyunlarda pc'de zaten var, bunun yanında 20k'ya toplanmış bir 4060 sistem, zaten şuan Series X'i döver.