PlayStation 5 hâlâ alınır mı?

Snowsat

Hectopat
Yer
Sancaktepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Meslek
Com Eng
Özel oyunlar PC'ye gelmiş durumda. Çoğu kişi konsol devrinin yavaş yavaş bittiğini söylüyor. Bu dönemde 20 binlere PlayStation 5 veya Series X alınır mı? Konsol rahatlığından sormuyorum, tamamen donanım ve kullanım olarak soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel oyunlar PC'ye gelmiş durumda. Çoğu kişi konsol devrinin yavaş yavaş bittiğini söylüyor. Bu dönemde 20 binlere PlayStation 5 veya Series X alınır mı? Konsol rahatlığından sormuyorum, tamamen donanım ve kullanım olarak soruyorum.
Ben olsam o paraya DDR5, 4060 sistem alır geçerim, pc bu devirde konsoldan çok daha rahat.

Bana PC fanboyu diyecekler en sonunda ama PC her açıdan daha önde. Ve bunu 2 konsol sahibi olarak biri diyorum.

En basitinden mağaza fiyatları ve daha çok oyuna erişim açısından.

Ve konsolun da pek bir rahatlığı yok kolla her şeyi kontrol edebilmenin ve oyunların optimize olmasının dışında. O rahatlığı size koltuğunuz sağlıyor, haberiniz olsun. Optimize konusu da oyunların ayarlarını değiştiremediğiniz için bazen kötü bir şey oluyor. Mesela önceki nesilden kalmış bir oyun yeni nesile güncellenmediyse o haliyle 30 FPS oynamaya mecbur bırakılıyorsunuz.

Temiz kullanılmış ikinci el 16-17 bin bandında bulabiliyorsan tercih edebilirsin o bütçelerde konsol oyun amaçlı daha iyi olacaktır. Kişisel bilgisayar oyun haricide çok fonksiyonlu olduğundan ben hiçbir zaman konsol almayı düşünmedim.

Bilgisayara eski oyunlar geldi ve bilgisayarda çok pahalı aynı oyunlar ya çok ucuz ya da üyelikle oynanabiliyor. Seneye GTA 6 çıkınca muhtemelen 2 sene civarı sadece konsollarda olacaktır. Eğer idare etmelik bir bilgisayarınız varsa konsol her zaman daha mantıklıdır. Bu arada 20 binin altına alınabiliyor benim kuzenim 18 bine sıfır Slim aldı geçen ay.

Ben olsam o paraya DDR5, 4060 sistem alır geçerim, PC bu devirde konsoldan çok daha rahat.

Açıkçası size katılmıyorum konsol kullanmak daha rahat. Asla sorun çıkarmıyor. Sürücülerle uğraştırmıyor ve uzun yıllar performansını koruyor. Ayrıca artık bilgisayardan oyun oynamak çok pahalı sürekli indirim bekliyorsun bazen hiç gelmiyor. Hala duruyor mu bilmiyorum ama geçen 30. yıl indirimleri geldi PS Store'a asla bilgisayarda olmayacak fiyatlar vardı.

Açıkçası size katılmıyorum konsol kullanmak daha rahat. Asla sorun çıkarmıyor. Sürücülerle uğraştırmıyor ve uzun yıllar performansını koruyor. Ayrıca artık bilgisayardan oyun oynamak çok pahalı sürekli indirim bekliyorsun bazen hiç gelmiyor. Hala duruyor mu bilmiyorum ama geçen 30. yıl indirimleri geldi PS Store'a asla bilgisayarda olmayacak fiyatlar vardı.
Neymiş o fiyatlar? Atar mısın?

Bilgisayara eski oyunlar geldi ve bilgisayarda çok pahalı aynı oyunlar ya çok ucuz ya da üyelikle oynanabiliyor. Seneye GTA 6 çıkınca muhtemelen 2 sene civarı sadece konsollarda olacaktır. Eğer idare etmelik bir bilgisayarınız varsa konsol her zaman daha mantıklıdır. Bu arada 20 binin altına alınabiliyor benim kuzenim 18 bine sıfır Slim aldı geçen ay.
PS5'te alınsa, PS15 ULTRA T-REX'te alınsa, o konsola her zaman para akıtılmaya devam edecek, bunun yanında hiç bir oyunu modlayamayacak, yamalayamayacak, aynı zamanda konsolda 70 dolar olan oyunlar, çoğu zaman gerçekleşen indirimlerle yüzde 50'den fazla düşebiliyor, konsola eski oyunlar geldi diyorsun da, zaten, TLOU PART 1, GoW, GoW Ragnarok, Marvel's Spiderman gibi oyunlar Ps oyunlarını şahlandıran oyunlardı, bunlarında hepsi pc'ye geldi, PS oyunlarını şahlandıran oyunların neredeyse tümü en geç 1 sene içinde PC Portuna gelecek ( GTA 6 çıkabilirse o hariç tabi).

İndirimlerden kastınız, XBOX S I X ise haklısınız, fakat Playstation store'a asla güzel bir indirim gelmedi, pcde az çok bilgisi olan adamda zaten driver sorunu cart curt yaşamaz, şimdi sen diyeceksin, x box almak mantıklı işte, oradaki tüm oyunlarda pc'de zaten var, bunun yanında 20k'ya toplanmış bir 4060 sistem, zaten şuan Series X'i döver.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı