PlayStation 5 Hatalı Çıkabilir

Ben hiçbir zaman kırmadım, kırmayı da düşünmüyorum. Sonuçta ortada çok büyük bir emek var ve bu emek saygıyı fazlasıyla hak ediyor. Bir oyunun yapılması 8 yıl bile sürebiliyor...

Herkesin durumu aynı olmayabilir zaten kıracağım demedim kırmayı düşünüyorum dedim ayrıca kırmamın tek yolu oyunların 300'den aşağı çıkmaması ki öyle olacak yoksa oyunlar ucuz olsa kırdırmazdım böyle giderse kırdırmak zorundayım. Ben bir oyuna 300 TL veremem.

Yahu neden hatalı çıksın bahsettiğiniz PS4 2013 yılında PS5 2020 yılında tanıtılıyor arada koca 7 yıl var ve Sony neden kendi itibarını bu kadar zedeleyebilecek bir risk alsın?

Konsolların ilk modelleri güzel olmuyor bence. Revizyon ettikleri zaman güzel oluyor ama bu durum için beklemek gerekiyor. Daha az güç tüketen, ısınan, sessiz ve sorunsuz cihaz çıkartıyorlar. Bu durum eski nesil konsolların başına geldi. Bu durumun devam edeceğine inanıyorum hatta PS4 ve Xbox One ile tanıştığımız donanım güçlendirme durumu yine aynı şekilde devam edecektir bence. Garantili cihaz alınacaksa beklemek boşuna olur bence.

Konsolların ilk modelleri güzel olmuyor bence. Revizyon ettikleri zaman güzel oluyor ama bu durum için beklemek gerekiyor. Daha az güç tüketen, ısınan, sessiz ve sorunsuz cihaz çıkartıyorlar. Bu durum eski nesil konsolların başına geldi. Bu durumun devam edeceğine inanıyorum hatta PS4 ve Xbox One ile tanıştığımız donanım güçlendirme durumu yine aynı şekilde devam edecektir bence.
Bence de Slim tarzı modelleri beklemekte fayda var hem piyasaya oturur oyun/aksesuar/yaygınlık tarafında.

Bence de Slim tarzı modelleri beklemekte fayda var hem piyasaya oturur oyun/aksesuar/yaygınlık tarafında.
Bütçesi kısıtlı kişilerin beklemesinde fayda var tabii ama gerçek anlamda revizyon için uzun süre beklemek gerekecektir. Bütçe olduğu ve resmi garantili cihaz alındığı sürece beklemek gereksiz olur bence.

Bütçesi kısıtlı kişilerin beklemesinde fayda var tabii ama gerçek anlamda revizyon için uzun süre beklemek gerekecektir. Bütçe olduğu ve resmi garantili cihaz alındığı sürece beklemek gereksiz olur bence.
Doğru fakat her türlü ilk bandı atlamak gerekli diye düşünüyorum. Ek olarak korsan konusunda avantajlı oluyor her zaman ilk nesil 😉

Sony Mühendisleri;

images (3).jpeg

Herkesin durumu aynı olmayabilir zaten kıracağım demedim kırmayı düşünüyorum dedim ayrıca kırmamın tek yolu oyunların 300'den aşağı çıkmaması ki öyle olacak yoksa oyunlar ucuz olsa kırdırmazdım böyle giderse kırdırmak zorundayım. Ben bir oyuna 300 TL veremem.
Ben kardeşlik yaptım, bütün oyunları yarı fiyatına alıyorum, hele bazen öyle indirimler geliyor ki :D
PUBG'ı 30TL ye getirmişliğim var :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı