PlayStation 5 için erken değil mi?

PS4 eskidi. O Yüzden güncellendi, Pro ve SLIM ile daha da güçlü oldu ve depolaması arttırıldı. Gücü 4K 60 FPS için yeterli. PS5 İçin çıkacak grafiği güçlü oyunlar elbet gelecektir. Teknoloji bu, bir anda gelişebilir. Beklemek ve görmek gerek.

Ben çok uzun süredir konsol kullanmadım yalnız PS4 çıktığında çoğu oyun PS3'de de oynanıyordu. Yani konsol değiştirmeye gerek olacağını düşünmüyorum. Bir süre daha çoğu oyunu iki konsol oynatacaktır sanırım. PS4 zaten ilk 2013 yılında piyasaya çıkmış. Bu oldukça uzun bir süre 3-4 yıl olsa tamam da ne yapsınlar.

Sizin dediğinize göre 7+5 12 senede yeni konsol çıkacak. Teknolojinin bu kadar hızlı ilerlediği yerde bence geç bile kalınmış sanki.

PS 4 te online ortamı falan herşeyi tam oturtmuş oyunları güzel sorunsuz çıkartırken neden saçma sapan 0 dan başlasın insanlar. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Günümüzde 6-7 yılda bir konsol çıkması saçma olur. Çünkü artık oyun dünyası gelebileceği son noktaya geldi şu anlık. En az bi 5 oda en az bu kadar beklenmesi lazım.

Geç bile kalındı. Işın izleme teknolojisi ile artık çok daha güzel grafikli oyunlara geçilmesinin arefesinde güçlü yeni nesil konsolların gelmesi bizim oyun deneyimimiz açısından çok güzel olacaktır. Nitekim şimdiki konsollar gerek bellek yetersizliği gerek diğer donanımların yetersizliğinden ötürü yeni oyunları bize layığıyla sunamayacaktır.

Erkenlik konusunda bir şey diyemem ancak, PS5'in en az 5000₺ olacağı söyleniyor. İnsanların konsol almasının sebebi oyunları sonradan satın alma, ya da ücretsiz oynamak. Ancak 5000₺ olan bir cihaz için bile oyunlar ne kadar tutar düşünmek lazım. Bence, Sony de Steam gibi konsollarında ve oyunlarında ülkeler arası fiyat değişikliği yapmalı.

Bence cok gucsuz kalmaya basladi Ps4. Konsol oyuncusuydum ben, Gta 5 falan oynuyodum Ps’de gecen yaz oyun laptopi aldim Gta indirdim yag gibiymis megersem oyun. Asiri keyifli. Ne gecikme var ne FPS droplar ne agirliklar ne takilmalar. PS ile alakasi yok hayret ettim. Yeni sistemlere bakinca, Ps4 maalesef gucsuz kaliyor ve rakibi Xbox da guncel olarak guclenmeye devam ederken Ps geride kalmamali.

2 nizede aynı cevabı vereyim hocam. Geçmişle günümüz bir dğeil artık. Şu an oyun piyasasında bir gelişme yok. Son 2 yıldır oynadıgmız oyunların hepsi aynı. Değişen hiçbirşey görmüyorum. Oyun teknolojide artık gelebileceği son noktaya geldi. İleriki zamanlar 4-5 yıllık motor geliştirmelerle yeni bir konsol çıkartsalar daha mantıklı. Şu anki para tuzağı ne yazıkki.

Doğal olarak konsol oyunlarını belli bir FPS de oynadıgınız için bu tarz şeyleri yaşarsınız zaten. Her zaman herkes diyor zaten PC > Konsollar diye

Ben de aynı şekilde PS5'i çıkmasını gereksiz buluyorum. PS4 zaten işini hakkıyla yapan bir konsol iken neden yeni konsol peşindeler anlamış değilim. Hayır yani PS5 bir şey vaat etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…