Çözüldü PlayStation 5 kasar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DeviantConnor

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' -
Soru konuda 1 yıl önce PS5 almıştım 1 yıl oldu ben çok fazla oyunları sil yükle sil yükle yapıyorum. Bir 10 TB sil yükle yapmışımdır ondan mı bilmiyorum ama artık Spider-Man Miles Morales'de kasmaya başladı hafif hafif arada dalgalanıyor Fortnite'da da sıktığımda ateş ettiğimde efekt gelince 44'e düşüp 60 oluyor yine FPS sorun benim sil yükle yapmamda mı yoksa PS5'de mi sorun? Ve sıfırlayınca çözülecekse sıfırlayacağım.

Hocam dinlenme modunu kapatın demişte dinlenme modunda PS kullanamıyorsunki sadece şarj edip oyun indirebiliyorsun anlamadım.

Peki veritaban oluşturma şeyini denedin mi? Orada yazan.

Hocam bir de eğer garanti varsa onlara götürün (son çare) Sizin sorununuz değildir herhalde oyun silmeyle PS 5 dediğimiz konsol kasmaz.

Son düzenleme:
Peki veritaban oluşturma şeyini denedin mi? Orada yazan.

Hocam bir de eğer garanti varsa onlara götürün. Sizin sorununuz değildir herhalde oyun silmeyle PS 5 dediğimiz konsol kasacaksa ….

Bende oyun silmeyle kasmaz diyordum en basit gelenleri deneyeceğim yeniden başlatırım bir de dinlenme moduna bakarım çünkü en son dinlenme moduna aldığımdan beri kasmaya başladı hafif hafif.

Oyun silmeyle alakası yok. PS5'te bulunan SSD'yi öldürmen için hergün 10 kere silip 10 kere geri yüklemen lazım.

Oyun silmeyle alakası yok. PS5'te bulunan SSD'yi öldürmen için her gün 10 kere silip 10 kere geri yüklemen lazım.

5 6 kere yapmışımdır 9 10 gün şu an yapmıyorum düzeldi kasmıyor.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…