F3arlessTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Malatyaa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #1 PlayStation 5 kırıldı mı? Ona göre almayı düşünüyorum. Kırıldı diye haberler gördüm, yalan diye düşünüyorum.
PlayStation 5 kırıldı mı? Ona göre almayı düşünüyorum. Kırıldı diye haberler gördüm, yalan diye düşünüyorum.
Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 14 Haziran 2021 #2 F3arlessTR dedi: PlayStation 5 kırıldı mı? Ona göre almayı düşünüyorum. Kırıldı diye haberler gördüm, yalan diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Daha PS4 kırılmadı. PS5'in kırılması 5-6 sene sürer. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2021
F3arlessTR dedi: PlayStation 5 kırıldı mı? Ona göre almayı düşünüyorum. Kırıldı diye haberler gördüm, yalan diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Daha PS4 kırılmadı. PS5'in kırılması 5-6 sene sürer.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #3 Gizli bir şekilde kırmış olabilirler ama şu anlık genelde bir kırılma yok. Bu yıl içinde kırılabilir belki.
Gizli bir şekilde kırmış olabilirler ama şu anlık genelde bir kırılma yok. Bu yıl içinde kırılabilir belki.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Haziran 2021 #4 Daha 4 kırılmamışken 5 zor. Not: Bazı sürümleri kırılmış PS4'ün ama son sürümü sanırım kırılmamış. PS5 ise hala kırılmadı. Son düzenleme: 14 Haziran 2021
Daha 4 kırılmamışken 5 zor. Not: Bazı sürümleri kırılmış PS4'ün ama son sürümü sanırım kırılmamış. PS5 ise hala kırılmadı.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #5 Münyr dedi: Daha PS4 kırılmadı. PS5'in kırılması 5-6 sene sürer. Genişletmek için tıkla... PS4 kırılalı çok oldu. PS5 de çok uzun sürmez.
Münyr dedi: Daha PS4 kırılmadı. PS5'in kırılması 5-6 sene sürer. Genişletmek için tıkla... PS4 kırılalı çok oldu. PS5 de çok uzun sürmez.
RuvaaK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2021 #6 Kırılmadı. Korsana yer yok forumda bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bundan bahsetmiyorsanız tabi.
Kırılmadı. Korsana yer yok forumda bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bundan bahsetmiyorsanız tabi.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 14 Haziran 2021 #7 PS 4 kırıldı arkadaşlar?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 14 Haziran 2021 #8 Satış rekorları kırdı fakat kırılmadı.
ahmetaltkn Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 2.039 Çözümler 3 Yer Killing Demons with Slayer Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #9 PS5 kırılmadı. Ve kolay kolay da kırılmayacak beklemeyin boşuna. PS4 bile çıktıktan yaklaşık 5 yıl sonra kırıldı. PS5 daha bile uzun sürebilir.
PS5 kırılmadı. Ve kolay kolay da kırılmayacak beklemeyin boşuna. PS4 bile çıktıktan yaklaşık 5 yıl sonra kırıldı. PS5 daha bile uzun sürebilir.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #10 RuvaaK dedi: Kırılmadı. Korsana yer yok forumda bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bundan bahsetmiyorsanız tabi. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlar bunu korsan olarak görmüyorlar.
RuvaaK dedi: Kırılmadı. Korsana yer yok forumda bu arada. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bundan bahsetmiyorsanız tabi. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşlar bunu korsan olarak görmüyorlar.