PlayStation 5 mi PC mi?

Selamlar, oyun oynamak için bir cihaz almak istiyorum, sizce aşağıdaki PC'yi mi alayım yoksa PlayStation 5 mi?

En güncel oyunları sabit 60 FPS oynamak istiyor isen PS5 ve PS5'in oyun fiyatları PC'ye göre daha uygun he ama PC de güzel ben PC kullanıyorum memnunum.

En güncel oyunları sabit 60 FPS oynamak istiyor isen PS5 ve PS5'in oyun fiyatları PC'ye göre daha uygun he ama PC de güzel ben PC kullanıyorum memnunum.

Hem PC hem PS deneyimledim PC'deki 60FPS ile PSdeki aynı değil PS çok daha akıcı ve PS daha mantıklı çoğu oyun önce PS'ye geliyor ve daha optimize şekilde geliyor eğer oyunlara param yok diyorsanız 2. el kırık cihaz alın (PS 5 de kırma var mı bilmiyorum)

Hem PC hem PS deneyimledim PC'deki 60FPS ile PSdeki aynı değil PS çok daha akıcı ve PS daha mantıklı çoğu oyun önce PS'ye geliyor ve daha optimize şekilde geliyor eğer oyunlara param yok diyorsanız 2. el kırık cihaz alın (PS 5 de kırma var mı bilmiyorum)
Hocam bazı oynamak istediğim oyunlar ps'de olmadığı için pc almak istiyordum. Oyun işini de gamepass ile çözmek gibi bir planım vardı.

Hocam bazı oynamak istediğim oyunlar PS'de olmadığı için PC almak istiyordum. Oyun işini de Game Pass ile çözmek gibi bir planım vardı.

1650 çoğu yeni çıkan oyunda PS5 deneyimi vermez yalnız bilginiz olsun. Zaten oyunların kontrolleri bile ilk olarak konsola göre kurulup daha sonradan PC portu çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı