PlayStation 5 mi PS4 Pro & Slim mi?

469895

Hectopat
Merhaba yakın zamanda konsol almak için kolları sıvadım.

Ama aklım çok karışık PS4 Pro mu alsam PS4 Slim mi yoksa biraz daha birikim yapıp PS5 mi? Kafam karışık bunların arasında çok aman aman bir fark yoksa Slim almayı düşünüyorum bütçeme de uygun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzerine para koyarak yeni nesil bir konsol almak son derece mantıklı. PS5 özel oyunlarını seviyorsanız güzel bir konsol ama oyun fiyatları çok uçuk. Bu yüzden Series X ve GamePass de alabilirsiniz.

PS5'in oyunlarına şimdi baktım çok pahalı açıkçası o yüzden Slim ve Pro arasında kaldım.

Slime kasıyor diyorlar,
Pro daha çok FPS veriyor diyorlar ama PlayStation 4'e çıkan oyunlar zaten ona özel yapıldığı için öyle bir şey olacağını sanmıyorum arada 1.5k para farkına değer mi?
Üzerine para koyarak yeni nesil bir konsol almak son derece mantıklı. PS5 özel oyunlarını seviyorsanız güzel bir konsol ama oyun fiyatları çok uçuk. Bu yüzden Series X ve GamePass de alabilirsiniz.
Birikim yapıp PS5 alırsın ama oyunlara para yeter mi bilemem. "Yeter" dersen PS5 al.
Xbox alıp, gamepass almak daha mantıklı.
Eklemeyi unuttum Xbox almayı düşünmüyorum sevdiğim God of War gibi oyunlar onda yok maalesef.

PS5 alıp yeni nesilden devam etmenizi öneririm.

Şu anlık bütçemi alayım diye düşünüyorum oyunları da şu anlık pahalı PS4 aldıktan sonra biraz oyun alırım ondan sonra birikim yaparım 2. el satıp PS5'e geçebilirim yoksa şu an PS5 işlerine girersem gerçekten boş boş durur 150 TL altı oyun yok :(
PS4 Pro alıp kalan para ile aksesuarlar ve güzel bir oyun kütüphanesi oluştururdum.

Muhtemelen öyle yapacağım şu an en mantıklısı benim için bu diye düşünüyorum.

PS4 ile pro arasında kağıt üzerinde yazan kadar büyük bir fark yok. İkisi de nerdeyse her oyunda 30 fps veriyor zaten. Ben olsam ps4 alırdım.

PS4 ile Pro arasında kağıt üzerinde yazan kadar büyük bir fark yok. İkisi de neredeyse her oyunda 30 FPS veriyor zaten. Ben olsam PS4 alırdım.

PS4 Pro'yu herkes daha üstün görüyor bende 2 - 3 yıl kullanacağım için PS4 Slim almak yerine 1.500 üstüne eklerim diye düşünüyorum. Daha kaliteli görüntü veriyormuş ve performansı iyileştirilmiş. Daha stabil diyor herkes. PS4 Pro almaya karar verdim. Konu kilitlenebilir.

PS5 alıp PS4 oyunlarını 2. el kutulu alabilirsiniz. Yeni nesil PS5 oyunları için de kardeşlik yaparsınız oyunları ucuza getirirsiniz. Bence PS5 alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı