PlayStation 5 nereden alınır?

PlayStation 5'ler kronik sorunu olan modeller değil ve bozulan şeyler hiç değil Benim arkadaşım da 6 yıllık cihaz var ilk günden beri dik kullanıyor zaten bu dik veya yatay kullanma olayı Tamamen yalan hiçbir şey olmuyor hiçbir kullanım senaryosunda içi açılmadıysa Eğer şöyle söyleyeyim şu an en ucuz uygun fiyata alabileceğin ürün bu 200-300 lira daha ucuzu olanı var fakat Hepsiburada'da satılıyor Fakat bu ürün de yurt dışı ürünü ama Amazon tarafından da gönderildiği için satıcısı Amazon olmasa da Amazon tarafından gönderildiği için her zaman bir Amazon garantin güvencen olabiliyor Yani bu yüzden ileriye dönük güzel Türkiye garantili bir cihaza yakın bir güvencen olur diye düşünüyorum Aynı zamanda ben de 5 yıldır PlayStation 5 kullanıyorum ve yurt dışı cihazı kullanıyorum 3 defa cihaz değiştirdim Bunların hepsi tamamen keyfi değiştirdiğini cihazlarda ve hepsi yurt dışı cihazlarda hiçbir sorun yaşamadım Eğer diyorsan ki uygun fiyatlı olsun arkasında durabilecek bir firma olsun işte ne bileyim güvencesi falan sağlam olsun diyorsan alabileceğin en iyi ürün bu onun dışında ikinci el temiz Türkiye ürünlerine de bakabilirsin Bu fiyata rahat bir şekilde bulursun Gerisi sana kalmış

PlayStation 5'ler kronik sorunu olan modeller değil ve bozulan şeyler hiç değil benim arkadaşım da 6 yıllık cihaz var ilk günden beri dik kullanıyor zaten bu dik veya yatay kullanma olayı tamamen yalan hiçbir şey olmuyor hiçbir kullanım senaryosunda içi açılmadıysa eğer şöyle söyleyeyim şu an en ucuz uygun fiyata alabileceğin ürün bu 200-300 lira daha ucuzu olanı var fakat Hepsiburada'da satılıyor fakat bu ürün de yurt dışı ürünü ama Amazon tarafından da gönderildiği için satıcısı Amazon olmasa da Amazon tarafından gönderildiği için her zaman bir Amazon garantin güvencen olabiliyor yani bu yüzden ileriye dönük güzel Türkiye garantili bir cihaza yakın bir güvencen olur diye düşünüyorum aynı zamanda ben de 5 yıldır PlayStation 5 kullanıyorum ve yurt dışı cihazı kullanıyorum 3 defa cihaz değiştirdim bunların hepsi tamamen keyfi değiştirdiğini cihazlarda ve hepsi yurt dışı cihazlarda hiçbir sorun yaşamadım eğer diyorsan ki uygun fiyatlı olsun arkasında durabilecek bir firma olsun işte ne bileyim güvencesi falan sağlam olsun diyorsan alabileceğin en iyi ürün bu onun dışında ikinci el temiz Türkiye ürünlerine de bakabilirsin bu fiyata rahat bir şekilde bulursun gerisi sana kalmış.

PS5 Standart Oyun Konsolu - PttAVM hocam sizce bu alınır mı? Biraz daha resmi bir mağaza diye ve bu CDli yani Slim almak mı daha mantıklı sizce yoksa bunu mu?

PS5 Standart Oyun Konsolu - PttAVM hocam sizce bu alınır mı? Biraz daha resmi bir mağaza diye ve bu CD'li yani Slim almak mı daha mantıklı sizce yoksa bunu mu?

PttAVM'den beleş bile bir şey alınmaz. Attığım linktekini al keyfine bak. 2-3K için bu riske değmez. Büyük bir hata yaparsın. Ayrıca resmi mağaza dediğin şaka mısın birader :D Amazon resmi değil de PttAVM mi resmi :D yemin ediyorum 3 kişi gül gül öldük yorumuna yanlış anlama :D PttAVM kadar şikayet ve dolandırılma olayı başka sitede yok.

PttAVM'den beleş bile bir şey alınmaz. Attığım linktekini al keyfine bak. 2-3K için bu riske değmez. Büyük bir hata yaparsın. Ayrıca resmi mağaza dediğin şaka mısın birader :D Amazon resmi değil de PttAVM mi resmi :D yemin ediyorum 3 kişi gül gül öldük yorumuna yanlış anlama :D PttAVM kadar şikayet ve dolandırılma olayı başka sitede yok.

Vallahi kral bilmiyordum. Hani Amazon internet sitesi olduğundan ve bu ürünlerde ithalatçı garantili olduğundan acaba internet üzerinden bir sıkıntı olur mu diye düşündüm ama bilmiyorum PTT'nin sıkıntılı olduğunu teşekkürler :D

Kral ben şimdi 2 aya falan alacağım bu PS5'i attığın linkteki ürün tükenmiş. Eğer yenilenmezse diye soruyorum sanırım bir CFI kodu muhabbeti varmış çok önemli mi ve önemliyse sence hangi kod olanı alınmalı.

Son düzenleme:
Vallahi kral bilmiyordum. Hani Amazon internet sitesi olduğundan ve bu ürünlerde ithalatçı garantili olduğundan acaba internet üzerinden bir sıkıntı olur mu diye düşündüm ama bilmiyorum PTT'nin sıkıntılı olduğunu teşekkürler :D

Kral ben şimdi 2 aya falan alacağım bu PS5'i attığın linkteki ürün tükenmiş. Eğer yenilenmezse diye soruyorum sanırım bir CFI kodu muhabbeti varmış çok önemli mi ve önemliyse sence hangi kod olanı alınmalı.

CFI kodu muhabbeti baştan aşağı yalan dolan takılma. Dik kullanma yatay kullanma olayı da tamamen yalan. Al keyfine bak yeter. Böyle şeylere inanma bunlar PS5 farelerinin teorileri hepsi bu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı