PlayStation 5 nereden alınmalı?

arvents

Decapat
Daha fazla  
1-2 hafta içerisinde PS5 almayı düşünüyorum fakat bu konuda çok bilgi sahibi değilim. Digital Edition almayı düşünüyorum fakat standart Edition daha mı iyi olur, bu konuda bilgili birisi yazabilir mi? Muhtemelen taksitle alacağım. En fazla 25-26 bin liraya çıkabilirim. Öneri yapacak varsa mesajlarınızı bekliyorum.

Standart mı digital mi sence.
Diskli sürüm özellikle yeni oyunları alacaksan çok avantajlı. Ama şunu hatırlatayım kolay kolay diskli alamazsınız eğer oyunlar eskiyse. Çünkü dijitalde çok daha ucuza düşüyor kutulu halleri baya pahalı eski oyunların. Çok yeni oyunlar ancak dijital ile aynı fiyatta oluyor onları alırsanız sonra satabildiğiniz için baya karlı olur.

Diskli sürüm özellikle yeni oyunları alacaksan çok avantajlı. Ama şunu hatırlatayım kolay kolay diskli alamazsınız eğer oyunlar eskiyse. Çünkü dijitalde çok daha ucuza düşüyor kutulu halleri bayağı pahalı eski oyunların. Çok yeni oyunlar ancak dijital ile aynı fiyatta oluyor onları alırsanız sonra satabildiğiniz için bayağı karlı.

Diskli oyunlar bayağı pahalı olduğundan dijital sürüm almak daha mantıklı geldi bana ama standart alıp hem dijital hem de CD kullanmak da mantıklı bir durum standart versiyonu nereden alabilirim peki önerin var mı pek sıkıntı çıkarmayacak.

Diskli oyunlar bayağı pahalı olduğundan dijital sürüm almak daha mantıklı geldi bana ama standart alıp hem dijital hem de CD kullanmak da mantıklı bir durum standart versiyonu nereden alabilirim peki önerin var mı pek sıkıntı çıkarmayacak.

Güvenilirdir değil mi daha önce hiç alışveriş yapmadım bu siteden.

CFI 2016 ve 20 arasındaki fark nedir peki?

Son düzenleme:

CFI 2016 ve 20 arasındaki fark nedir peki?
16 Avrupa üretimi 20 ise asya üretimi. Asya olanlarda dönüştürücü gerekir 16 olanlarda bazen içinden güç kablosu çıkıyor dönüştürücü gerekmiyor. Ama benim konsolda gelmemişti satıcıya bağlı bir durum olabiliyor. Çok farkları yok kısaca.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı