PlayStation 5 nereye takılır?

sdti2355

Femtopat
Daha fazla  
Konsol işlerinden pek bir bilgim yok. Yakın zamanda PS 5 konsolunu almayı düşünüyorum. Masaüstü bilgisayarımda HDMI kablosunu nereye takmalıyım kasaya mı monitöre mi? Ayrıca PS 5 ile ilgili fikirlerinizi yazarsanız çok memnun kalırım.

Monitöre takacaksın ki görüntüyü alabilesin. PS5 harika bir konsol, istediğin oyunları rahat bir şekilde oynarsın. Piyasada tek rakibi Xbox Series X ve güç olarak zaten çok yakınlar. Konsol harika, için rahat olsun.

Kabloları takıyorsun YouTube'da kurulum videoları vardı. PS5 20 bin liraya sana 8-10 sene oyun oynatacak makinedır ( o fiyata PC al 3 sene sonra yeni RAM veya ekran kartı bakarsın konsol optimizasyonu bambaşka bir şey) PS4 hala kullanan var oyunda çıkıyor farkı PS5 60FPS modu bulunuyor genelde. Uzanarak oynamak keyfi başka bir şey.

Konsol işlerinden pek bir bilgim yok. Yakın zamanda PS 5 konsolunu almayı düşünüyorum. Masaüstü bilgisayarımda HDMI kablosunu nereye takmalıyım kasaya mı monitöre mi? Ayrıca PS 5 ile ilgili fikirlerinizi yazarsanız çok memnun kalırım.
Dostum zaten 3 kablo çıkıyor,güç adaptörü prize,hdmı kablosu monitör veya tv,dualsense şarj kablosu ps5 cihazına bağlıyorsun.Oyun oynamak için konsol ps5 iyi bi tercih ps5 slim dijital versiyon tercih edebilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı