PlayStation 5 Pro beklenir mi?

Fiyatı dist belirliyor o ne dediyse aynı etiketten satışa çıkıyor zaten.
2020 yılındada çok güzel belirlediler millet yurt dışına çıkanlara para verip getirtti pro stoklara hemen gelirse karaborsa fazla olmaz ancak yinede ilk 2-3 ay dijital marketlerde stok sıkıntısı olacak haliyle sitelerde vs uçuk rakamlar görebiliriz bunu PS3-PS4-PS5'te tecrübe ettim.

Alınırmı tartışılır ilk defa pro makinada oyun çok görmeden çıkacak.

Avrupadaki satış fiyatının 800 avro olacağı açıklandı az önce. Neredeyse 2 katı bir fiyat artışı var. Aynı neslin jenerasyonu için bana yüksek geldi. Buradaki satış fiyatını tahmin ederken ötv kdv gümrük vergisini distribütör kârını vs de hesaplayın. Bence değmez. Ray tracing 60 fps isteyenler için düşünülebilir.

Avrupadaki satış fiyatının 800 avro olacağı açıklandı az önce. Neredeyse 2 katı bir fiyat artışı var. Aynı neslin jenerasyonu için bana yüksek geldi. Buradaki satış fiyatını tahmin ederken ötv kdv gümrük vergisini distribütör kârını vs de hesaplayın. Bence değmez. Ray tracing 60 fps isteyenler için düşünülebilir.
4k-60 güzel ancak bu fiyata değmez ek olarak 800 euro satış fiyatı düşütülmezse ikinci el ps fiyatlarıda uçar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı