Şu anki modele bile hala sistemi tamamen tüketen oyunlar çıkmadı. Pro beklemeye gerek yok. Bende bekliyordum, beklemekten vazgeçtim. Zamlanmadan almak lazım.
Seneye çıkar da bunca zaman PS5 almadıysan 1 sene daha beklenir Pro modeli için aslında. Sony düz PS5'i çıkardığından beri elle tutulur bir şey sunamadı daha, iç donanım olarak da pek beğenmiyorum. Pro sağlam alet olacak gibi.
Yakın zamanda duyurulacağını düşünmüyorum. Aleti zorlayacak hiçbir oyun çıkmadı bile. Farklı tip bir model çıkarıp geliştiricilere optimizasyon konusunda dezavantaj sağlamak istemez bence Sony. Xbox'ta olan şey o çünkü şu an.
Yakın zamanda duyurulacağını düşünmüyorum. Aleti zorlayacak hiçbir oyun çıkmadı bile. Farklı tip bir model çıkarıp geliştiricilere optimizasyon konusunda dezavantaj sağlamak istemez bence Sony. Xbox'ta olan şey o çünkü şu an.
Ben çıkmayacağını düşünüyorum. Slim model ve belki de süper Slim model gelir ama Pro'yu aratacak bir durum yok bu nesilde. Beklemeyin alın geçin hocam diyelim pro geldi ps'lerin 2. eli de su gibi gidiyor hemen satar alırsınız beklemeye değmez.