PlayStation 5 Pro vs Xbox Series X

Caulfield

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 konsol arasında kaldım. Fiyat gözekmeksizin en iyi deneyimi yaşatacak konsolu istiyorum aslında. Xbox tarafına çok aşina olmadığım için sizden bu konuda bilgi istiyorum. Fiyat farkı gözetmeksizin hangisini alırdınız? Ha bu arada ekleyeyim; hazırda SteelSeries Arctis 9x kulaklığım da mevcut 🙂. Oyun çeşitliliği vs. gibi konular da önemlidir benim için.

Son düzenleme:
Kesinlikle Xbox hocam oyun performansı olarak PS'dan kat kat daha iyi ve fiyatı da cok uygun perfomansına göre.

Kesinlikle Xbox hocam oyun performansı olarak PS'dan kat kat daha iyi ve fiyatı da cok uygun perfomansına göre.
Oyun çeşitliliği konusunda hangisi daha doyurgan? Bir de PS 5 Pro’dan bahsediyorsun değil mi? Normal versiyonundan daha iyi olduğunu duymuştum da Pro versiyonundan da hala kat kat iyi olması şaşırttı. Ne de olsa yeni konsol.

Oyun çeşitliliği olarak PS5 derim. God of War, Last of Us, Uncharted gibi oyunlar öteki konsollarda yok. Oyun fiyatları olarak da Xbox uygun. Black Friday indirimleri kapsamında 31 tane oyun ekledim. Fiyatı 4100'de kaldı. PS'de alsam aynı oyunları ne kadar yapar bilmiyorum. Bir hesaplamak lazım.

PS5 Pro > PS5 > Series X, benim için sıralama budur. PS5'te daha kolay arkadaş bulursun ayrıca özel oyunları daha akılda kalıcı ve etkileyici. Series X'in bana göre Forza Horizon serisi dışında PS5'ten daha iyi olduğu bir şey yok, kaldı ki o da PS'ye gelecek.

PS5 Pro + 1 yıllık Deluxe ya da Extra üyeliği mükemmel olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı