PlayStation 5 PS Plus zama rağmen alınır mı?

Yani playstationun oyun kutupahanesi daha iyi xboxdan daha iyi exlucus oyunlari var ama dersenki ben 2700 tl vercem senin kararin ama bu zamlara bence online oyuncu değilsen kırık ps4 daha iyi

Yani playstationun oyun kutupahanesi daha iyi xboxdan daha iyi exlucus oyunlari var ama dersenki ben 2700 tl vercem senin kararin ama bu zamlara bence online oyuncu değilsen kırık ps4 daha iyi
Hocam single oyunlar bile internet istiyor artık. Kırık ps4 ün hiçbir mantığı yok.

Alınır hocam. Series S de 4K görüntü yok. Performans düşük. Ama @Aspect15'nın dediği gibi Series X'e bakabilirsiniz. Eğer oyuna fazla para vermek istemiyorsanız Xbox alın. PS Plus hep Game Pass'den geride kalacaktır ama PS kol açısından ve özel oyun açısından daha iyi. Ve daha geleceğe dönük olacaktır çünkü PS yeni özelliklerle yolda.
PS Plus'ın hep Gamepass'ten geri kalacağı kanısına nereden vardınız merak ettim doğrusu.

PS Plus'ın hep Gamepass'ten geri kalacağı kanısına nereden vardınız merak ettim doğrusu.
Hocam türkiyedeki en üst paket yurtdışı ile aynı değil. Bir de ps plus sadece ps de olduğu için. Yani yoksa oyun anlamında daha iyi yere gelecektir elbet. Ama xbox her ülkeye aynı paketi veriyor ve hem pc hem de konsolda var. Yoksa ben de ps plus oyun konusunda gamepassi geçeceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı