Çözüldü PlayStation 5 RDR2 60 FPS oynatır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

burakdrs

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Serbest Mesleque
Resimdeki oyunda sanırım RDR2+Online versiyon var ve 200 TL. Aldığım zaman PS4 sürümü olduğu için 30FPS mi oynayacağım yoksa PS5 için 60 FPS oynama özelliği geldi mi?

Dosya Ekleri

• IMG_1967.png
    IMG_1967.png
    288,4 KB · Görüntüleme: 391
  • IMG_1968.png
    IMG_1968.png
    127,5 KB · Görüntüleme: 293
Çözüm
Hocam üstteki arkadaş oynatır demiş.Sizde var ve bildiğiniz için mi böyle söylediniz yoksa sadece öyle mi biliyorsunuz?
Digital Foundry gibi güvenilir bir kaynağın paylaştığı videoya ve Reddit'te oyunu yakın zamanda oynamış insanların yorumlarına bakarak konuşuyorum hocam. RDR1'in PS4 versiyonu, PS4 ve PS5 için bir 60FPS güncellemesi aldı lakin RDR2'de herhangi bir 60FPS güncellemesi olmadı.
Zaten RDR2 bir 60FPS güncellemesi alsaydı Rockstar bunu reklam olarak pazarlar ve parayla satardı.
Hocam en iyisi ben oyunu alayım direk kaynağın kendisinden cevaplayayım bence
Ortada resmi bir teknoloji kanalının paylaştığı 60FPS benchmark videosu ya da resmi bir haber sayfasının paylaştığı bir haber yok hocam. Reddit'te ise millet Rockstar'a laf ediyor bu 60FPS güncellemesini getirmedi diye.
Ortada oyun 60FPS çalışıyor diye iddia eden bir kişi var ve o da kaynak belirtin yorumlarını göz ardı ediyor. Yargısız infaz yapmak istemiyorum ama forumda az mesajlı troll çok var. Kullanıcının olası bir troll olma ihtimali var yani.
Hocam azıcık bir araştırmayla bakındığımı söylüyorum, patch atarsanız 60FPS oynayabiliyorsunuz fakat 60FPS Rockstar Games tarafından eklendiği hakkında bir şey göremedim.
PS5'i modlayınca yapılabiliyor lakin güncel jenerasyon bir konsolu modlamak bence son kullanıcı için zararlı bir iş yapmak olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı