PlayStation 5 satıcı önerisi

Fred07

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. ithalatçı garantili PlayStation 5 alacağım tek kollu dijital olan versiyonu bana Trendyol'dan alabileceğim hatasız güvenilir ve iyi bir satıcı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. İthalatçı garantili PlayStation 5 alacağım tek kollu dijital olan versiyonu bana Trendyol'dan alabileceğim hatasız güvenilir ve iyi bir satıcı önerir misiniz?

Bence Trendyol'dan alma hocam zorunlu değilsen. Pahalı oluyor genelde fiyatları.

Trendyol'dan almanı ben de tavsiye etmem ama illa alacaksan ALB Teknoloji iyi. Ben aldım, hiç sıkıntısız yolladılar. Bugüne kadar bir sıkıntı da çıkarmadı.

Eğer satışları varsa ve fiyatları iyiyse Fly Technology , Monomy ve Klavuz Pazar. Bu satıcıların genelde yorumları iyi. Ben Klavuz Pazar'dan almıştım cihaz parlıyordu resmen kutuda çizik bile yoktu. Tabii hangi satıcıdan alırsanız alın sorun olma ihtimali hep var alırken bunu unutmayın.

Eğer satışları varsa ve fiyatları iyiyse fly Technology, monomy ve kılavuz pazar. Bu satıcıların genelde yorumları iyi. Ben kılavuz Pazar'dan almıştım cihaz parlıyordu resmen kutuda çizik bile yoktu. Tabii hangi satıcıdan alırsanız alın sorun olma ihtimali hep var alırken bunu unutmayın.

Fly önermiyorum Xbox gamepad kullanılmış gelmişti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı