PlayStation 5 Slim CD ne kadar eder?

wWalsh

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Playstation 5
Elimde PS5 Slim CD var, kutusu duruyor. Daha yeni aldım cihazı 2 ay olmadı.

1 adet kol,
1 adet The Last of Us 2 CD'li oyun,
Silikon kol koruma,
Standları falan var yanında.
Ne kadar yazmalıyım sizce? 30.000₺ gibi rakam yazdım şu an etkileşim bile yok :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam oyunsuz sadece PS ve kol 26 yazsam en kötü 24'e veririm iyi midir bu fiyat. PS5 pşyasasına hiç hakim değilim.
Bence şöyle bir şey yapabilirsin. Sarı sitede ilanlara bak ama kullanıcıların ilanlarına bak ona göre bir fiyat belirleyip koy. Orada çünkü esnaflarda var ve garanti veriyorlar. İnsanlar garanti, fatura işlerine çok dikkat ediyor. Ürünün 0 fiyatına göre hareket etmen lazım sonuçta senin makine 2 ayda olsa kullanılmış.

Dediğim gibi bence diğer kullanıcıların koydukları ilanlara bakarak fiyat belirle. Şehrine göre de belirleyebilirsin hatta mantıklı olur. Çok acil satmam lazım diyorsan 1-2 bin lira aşağısına koyarak sat.

Bence şöyle bir şey yapabilirsin. Sarı sitede ilanlara bak ama kullanıcıların ilanlarına bak ona göre bir fiyat belirleyip koy. Orada çünkü esnaflarda var ve garanti veriyorlar. İnsanlar garanti, fatura işlerine çok dikkat ediyor. Ürünün 0 fiyatına göre hareket etmen lazım sonuçta senin makine 2 ayda olsa kullanılmış.

Dediğim gibi bence diğer kullanıcıların koydukları ilanlara bakarak fiyat belirle. Şehrine göre de belirleyebilirsin hatta mantıklı olur. Çok acil satmam lazım diyorsan 1-2 bin lira aşağısına koyarak sat.

Teşekkür ederim sağ olun🙂

Elimde PS5 Slim CD var, kutusu duruyor. Daha yeni aldım cihazı 2 ay olmadı.

1 adet kol,
1 adet The Last of Us 2 CD'li oyun,
Silikon kol koruma,
Standları falan var yanında.
Ne kadar yazmalıyım sizce? 30.000₺ gibi rakam yazdım şu an etkileşim bile yok :(

Hocam sifirlari 28-30 bandında zaten biraz fazla yazmissiniz. Cihaziniz sifira yakin yaninda oyun da var. 25 gibi bir fiyat saglikli olur diye dusunuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı