PlayStation 5 Slim Dijital CD versiyona çevrilebilir mi?

wildrage

Centipat
Katılım
6 Şubat 2023
Mesajlar
37
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Elimde PlayStation 5 Slim dijital versiyonu var ve bazı oynamak istediğim oyunları bulamıyorum. Bunun için CD takmam lazım. Bunun için harici CD kutusu alıp USB ile PlayStation'a bağlasam herhangi bir oyunu CD ile çalıştırabilir miyim?
 
Herhangi bir disk sürücüsü çalışmaz muhtemelen. PS'lerde Bluray oluyor sonuçta. PS5 Slim'e ait disk sürücü alırsan cihazını diskli sürüme çevirebilirsin bu mümkün. Ancak Türkiye'de bulamadım ben ürünü.
 
Disk sürücüsü alman lazım. Fiyatları çok absürt. Bir ara Amazon TR üzerinden 4-4.5 arası gibi bir fiyata gördüğümü hatırlıyorum. Amazon Germany satıyordu. Şuan stoklarda yok, takip edersen belki tekrar gelebilir. Linki bırakacağım. TR'de satan bir yer var gördüğüm kadarıyla. Fiyatı çok absürt bakman için linki yine de bırakacağım. @Niko BelIic 'in attığı linkte var ama; sanırım ya benim yaşadığım şehre gönderilmiyor, ya da direkt Türkiye'ye gönderilmiyor. Gönderiliyorsa sıfır değil yenilenmiş ürün almak isterseniz aklınızda bulunsun.


Şahsen ikisine de gerek yok diye düşünüyorum. Uğraşabiliyorsan kullandığın cihazı sat, sıfır veya ikinci el bir diskli cihaz al. Varsa takaslamak isteyen biri, uygun bir meblağ ise onu da kovalayabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı