PlayStation 5 Slim mi Xbox Series X mi?

fur9kqn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba PS 5 Slim almayı düşünüyorum ama Xbox'da çok cazip geliyor mesela Xbox Game Pass'te FC24 varken PS'de yok. EA Play Pro da konsollar içinde kullanılamıyor. Çok kararsız kaldım. Oyun ve donanım açısından detaylı bir karşılaştırma yapabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba PS 5 Slim almayı düşünüyorum ama Xbox'da çok cazip geliyor mesela Xbox Game Pass'te FC24 varken PS'de yok. EA Play Pro da konsollar içinde kullanılamıyor. Çok kararsız kaldım. Oyun ve donanım açısından detaylı bir karşılaştırma yapabilir misiniz?

PS'nin Game Pass'i PS PLUS'tır. PS Plus'ta var FC24. Ki oyunun sonlarında ekleniyor ikisine de. Var yani ikisinde de.

PS5 alırdım. Ama slim değil normal modelini alırdım.

PS'de çok güzel exclusive oyunlar var. Bence Xbox alırsanız bu tür oyunlar yüzünden pişman olursunuz. Örnek olarak olarak Uncharted, GoW, TLOU gibi serileri Xbox'da oynamasınız.

Örnek olarak FC 24 Ultimate Xbox'da 1600 TL, PS de 4000, 2 tane hikayeli oyunu oynamak için konsola ilave oyun başına 2-3K vereceksen PS5 de alabilirsin. Donanım olarak bir artısı yok ama DualSense kullanmayı tercih ediyor olabilirsin. Güncel popüler oyunlar konusunda PS in Xbox ile rekabete girmesi imkansız.

Son düzenleyen: Moderatör:

PlayStation 5 Slim.
Çok güzel PlayStation specials oyunlar var. Son zamanlarda Xbox'ın özel oyunlarını PS Store'a eklemesi ile de zaten bazı Xbox oyunları PlayStation'da oynanıyor.
Oyunlar ilk çıktıklarında daha çok PlayStation için optimize ediliyor. PS Special oyunları (God of War, The Last of Us) gibi oyunlar için PS5 Slim daha mantıklı olur. Zaten DualSense çok gelişti hapticler ve sensörler bayağı iyi hissettiriyor destekleyen oyunlarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı