PlayStation 5 stokları ne durumda?

Ardaxasy

Centipat
Daha fazla  
PlayStation 5 stok ne zaman gelecek ve 7000 TL'ye PS5 dijital mi alsam yoksa 7500 TL'ye sistem mi alsam?
En sevdiğim oyunlar: God of War, The Last of Us, Red Dead Redemption 2.

Bence Play Station alınmaz şu anda.
En sevdiğiniz oyunların PS5'e özel çıkmış oyunu var mı?
Büyük ihtimal sizde PS4 var (Bu oyunlar en sevdiğiniz oyunlar olduğuna göre).
PS4'ün daha 6-7 yılı rahat var.
PC alın derim.

Bence Play Station alınmaz şu anda.
En sevdiğiniz oyunların PS5'e özel çıkmış oyunu var mı?
Büyük ihtimal sizde PS4 var (Bu oyunlar en sevdiğiniz oyunlar olduğuna göre).
PS4'ün daha 6-7 yılı rahat var.
PC alın derim.
PS4'ün 6-7 yılı olduğunu şahsen düşünmüyorum. Belki ülkemizde ömrü diğer ülkelere kıyasla daha uzun olabilir ancak diğerleri için o parayı vermek zor değil.

PlayStation Türkiye tüm dünyanın yaptığı indirimleri görmezden gelen dolar kurunu 11 12 ile çarpan çok çok ilginç bir firma. Arkadaşların dedikleri gibi cebinden para akmıyorsa PC'ye yönelmek daha mantıklı. Ama benim burnumda Last of Us 2 ve bloodborne tütmüyor değil. Yapacak bir şey yok. İlla ps 5 diyorsan bekle düşer gibi. Bir de dijital ps çok kötü bir fikir, oyunları 5 liraya elden ele geçirmek hatta bedavaya takas etmek yerine hepsini tek tek 600 liraya almak zorunda kalacaksın, yapma derim. Ben senin yerinde olsam bi ay daha dişimi sıkar fiyatlar inince normal bir ps 5 alırdım. Ama elinde hiçbir bilgisayar yoksa internette bile gezemezsin bu söylenenler zaten kötü de olsa bir bilgisayarın varsa geçerli.

Xbox'ta olan her oyun PC'de olduğu için pek mantıklı gelmiyor bana.
Şimdi şöyle düşünelim, 8300'e topladığın PC AC Valhalla'da 1080P 70FPS veriyor, Series X 1800P-2160P 60 FPS. Bunlar eşdeğer değil.
Ayrıca Game Pass çok iyi bir şey olsa da yetersiz.
PC'deki Game Pass, Xbox'takinden yaklaşık 20 oyun daha küçük. Ultimate ile EA Play de geldiğini biliyorsunuzdur.
Oyunlara her türlü çok para vermen lazım.
Çok büyük indirimler oluyor, geçen hafta büyük oyunlara %80 indirim oldu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı