PlayStation 5 temizleme işlemi nasıl yapılmalı?

Gökhan Şenak

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Keyifli sosyaller. Dün başka bir ilden tanıdığım vasıtası ile bir PlayStation 5 ikinci el satın aldım. Cihazı satan arkadaşlar öğrenciler ve cihazı çok hor kullanmışlar. Cihazın her tarafı pislik neredeyse, katran bağlamış desem yeridir. Tanıdığımın attığı resimlerde bu şekilde gördüm. Cihazı piyasanın altında bir fiyattan aldığım için temizlerim sorun olmaz dedim. Henüz cihaz elime ulaşmadı ulaştığı vakit de güzel bir temizliğini yapmak istiyorum ve hak ettiği değeri uzun yıllar götürmesi için vermek istiyorum. Satın alım esnasında bana aracı olan arkadaş çok fazla anlamadığı için cihazın yan kapağını açtıramadım sahibi de korktuğu için açmadı. Kapak açtırmayı isteme sebebim ise garanti etiketi duruyor mu? Tamir veya başka bir işlem gördü mü? Satın alma işlemini biraz acele yaptım piyasaya maalesef bir gram güven olmuyor ve yarın ne olacağını kestiremiyorum. Bu arada elimde tazyikli hava makinesi mevcut kapağını açıp fanını bir tornavida ile sabitlesem o şekilde içine hava tutsam bir sorun olur mu acaba? Çok fazla kurcalamakta istemiyorum cihazı. Tekrardan keyifli sosyaller dilerim herkese.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce faturası duruyormu onu sor.
Sonra sony müşteri hizmetlerini ara ps5 imi bakıma getirmek istiyorum diye sor bakalım ne diyecekler.
Garatisi yoksa istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

Önce faturası duruyormu onu sor.
Sonra sony müşteri hizmetlerini ara ps5 imi bakıma getirmek istiyorum diye sor bakalım ne diyecekler.
Garatisi yoksa istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.
Cihaz media markt dan alınmış hocam garanti belgesini kaybetmiş ama faturası duruyor. Mağazayı aradığımda fatura da yeterli dedi çalışan kişi. 12 aya kadar garantisi var cihazın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı