PlayStation 5 vs Nintendo Swicth

Pyke_Tyson

Picopat
Daha fazla  
PlayStation 5 Slim modelini alırsam sadece bir senelik PS Plus alabilirim, ancak Nintendo alırsam 1 sene üyelik + iki adet AAA oyun alabilirim. Okuldan eve gelince dinlenmelik 2-3 saat oynayıp çıkmalık bir konsol lazım. Tabii önümüzde yaz da var. PS oyunlarına zam da geliyormuş ama ben Mario oyunlarına kıyasla Sony oyunlarına bayılıyorum. Alacak param yok, ancak bir iki tane PS Plus’a düşmez mi?

Hocam öncelikle dil desteği olarak Ps5 daha iyi. İndirim olarak daha iyi, görüntü olarak bir şey diyemem kişisel ama genel olarak Ps5 bence önde. Ama taşıma kolaylığı olarak Nintendo daha iyi.

Hocam öncelikle dil desteği olarak Ps5 daha iyi. İndirim olarak daha iyi, görüntü olarak bir şey diyemem kişisel ama genel olarak Ps5 bence önde. Ama taşıma kolaylığı olarak Nintendo daha iyi.
Hocam bu eshoptan nintendo oyunlarının bazıları aşırı ucuz oluyor. Ama benim gönlüm zaten ps den yana ancak ps plus zamından sonra oyunlara zam gelcek diyorlar.

PlayStation 5 Slim modelini alırsam sadece bir senelik PS Plus alabilirim, ancak Nintendo alırsam 1 sene üyelik + iki adet AAA oyun alabilirim. Okuldan eve gelince dinlenmelik 2-3 saat oynayıp çıkmalık bir konsol lazım. Tabii önümüzde yaz da var. PS oyunlarına zam da geliyormuş ama ben Mario oyunlarına kıyasla Sony oyunlarına bayılıyorum. Alacak param yok, ancak bir iki tane PS Plus'a düşmez mi?

Switch sizin isteklerinize uygun bir cihaz gibi görünmüyor hocam switch bir yerden bir yere giderken takılmalık yatarken uzanıp oynamalık bir cihaz ve Nintendo exc oyunlarınıda sevmiyorsanız aldıktan sonra bir süre geçince hiç vakit geçireceğinizi sanmiyorum PS almanızı tavsiye ederim.

Hocam bu eshoptan Nintendo oyunlarının bazıları aşırı ucuz oluyor. Ama benim gönlüm zaten PS'den yana ancak PS Plus zamından sonra oyunlara zam gelecek diyorlar.

PS oyunlarına zam gelmez zaten bayağı pahalılar çıkan oyunlar 2500 3000'den cıkıyor PS exc oyunlarını 60-70 eurodan cıkartıyor TR'de.

Switch sizin isteklerinize uygun bir cihaz gibi görünmüyor hocam switch bir yerden bir yere giderken takılmalık yatarken uzanıp oynamalık bir cihaz ve Nintendo exc oyunlarınıda sevmiyorsanız aldıktan sonra bir süre geçince hiç vakit geçireceğinizi sanmiyorum PS almanızı tavsiye ederim.

PS oyunlarına zam gelmez zaten bayağı pahalılar çıkan oyunlar 2500 3000'den cıkıyor PS exc oyunlarını 60-70 eurodan cıkartıyor TR'de.
Yorumunuz için sağolun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı