PlayStation 5 vs PlayStation 5 Pro

Woldierr

Decapat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller. Biliyorsunuz GTA 6 çıkacak, bu yüzden bir PlayStation almayı düşünüyorum. Bazı insanlar PlayStation 5'te 4K 30 FPS çalışacağını söylüyor sizce PlayStation 5 yerine 5 Pro mu alınmalı? 5 Pro ve 5'in arasında çok fazla da fark bulunmuyor diye biliyorum. Açıkçası çok kararsızım, arada deli bir fiyat farkı bulunuyor, bu fiyat farkında değer mi? Hayatımda hiç PlayStation sahibi olmadım.

GTA 6'nın çıkacağı tarihte en üst düzey konsolun PlayStation 5 Pro olacağı öngörülüyor.
Buda demek oluyor ki "stabil" çalıştıracaktır. Bir oyun çıktığı dönemin en güçlü konsolunda çalışmama gibi bir lükse sahip değil yani 4K 30 FPS Çalıştırabilecektir. Amacın GTA6'ysa pro dışı bir seçenek yok senin için

PlayStation 5'te 4K 30 FPS
Açıkçası 4k değil de değişken çözünürlük ile çalışacaktır. Pro'da da tüm özellikleri kullanmak için vrr gibi teknolojilerin desteklendiği tv lazım ya da monitör. Eğer ekranım destekli ise pro tercih ederim.

GTA 6'nın çıkacağı tarihte en üst düzey konsolun PlayStation 5 Pro olacağı öngörülüyor.
Buda demek oluyor ki "stabil" çalıştıracaktır. Bir oyun çıktığı dönemin en güçlü konsolunda çalışmama gibi bir lükse sahip değil yani 4K 30 FPS Çalıştırabilecektir. Amacın GTA6'ysa pro dışı bir seçenek yok senin için
açıkcası çokta bir hevesim yok sadece gta 6 için satın alacağım

PS5 Pro = Frame Generation.

Yurt dışından falan alınabilir ancak Türkiye'deki fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum.
yurtdışından almayı düşünüyorum ama bir arkadaşım yurtdışı ürünü olursa mağazaya erişim yapamıyorsun gibi bir şey dedi. Rusyadan alacağım, garanti olaylarından falan korkuyorum o yüzden aklım makedonya gibi bir yerden almakta, daha yakın ve garantiye verebilirim diye düşünüyorum. Pek emin değilim.

açıkcası çokta bir hevesim yok sadece gta 6 için satın alacağım

yurtdışından almayı düşünüyorum ama bir arkadaşım yurtdışı ürünü olursa mağazaya erişim yapamıyorsun gibi bir şey dedi. Rusyadan alacağım, garanti olaylarından falan korkuyorum o yüzden aklım makedonya gibi bir yerden almakta, daha yakın ve garantiye verebilirim diye düşünüyorum. Pek emin değilim.
playstation 5 alsam oynayamaz mıyım?

Oynarsın ama 4k oynayacağım beklentin varsa pro almalısın. O bile gerçek 4k destekler mi kesin net değil. En kötü pssr ile destekleyecektir.
anladım, teşekkür ederim. Biraz daha düşüneceğim, evdeki televizyonun özelliklerini bilmiyorum. Aileme danışıp onu öğreneceğim, ona göre hareket ederim o halde.

Oynarsın ama 4k oynayacağım beklentin varsa pro almalısın. O bile gerçek 4k destekler mi kesin net değil. En kötü pssr ile destekleyecektir.
peki ya hocam playstation 5 mi daha iyi playstation slim mi?

peki ya hocam playstation 5 mi daha iyi playstation slim mi?
Aynılar ama bir ara slim daha sesli deniyordu. Öncelikle ps5 pro’nun değişken kare hızı gibi desteklerinin tam olarak karşılanması için tvde hangi özellikler gerekli onlara bakın daha sonra TV özelliklerine bakarsınız. Bence bütçe varsa her türlü pro. Sadece gta için ps alır mıydım emin değilim. Çıktığı günden itibaren ps5 sahibiyim.

Aynılar ama bir ara slim daha sesli deniyordu. Öncelikle ps5 pro’nun değişken kare hızı gibi desteklerinin tam olarak karşılanması için tvde hangi özellikler gerekli onlara bakın daha sonra TV özelliklerine bakarsınız. Bence bütçe varsa her türlü pro. Sadece gta için ps alır mıydım emin değilim. Çıktığı günden itibaren ps5 sahibiyim.
açıkcası gta serisini seven bir insanım yaklaşık 15-20 bin küsür saatim var, lakin gta 6 yı sadece heves olarak oynamak istiyorum. Piyasada oyun kalmadı çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı