Setup'a neler eklenebilir?

• Konuyu başlatan LiXR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 146

LiXR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı = RX9060XT 16GB (Gigabyte)
İşlemci = Ryzen 5 7500F
Ram = Micron 5600MHz CL46 16GB DDR5
Anakart = Gigabyte A620m s2h
Meslek
Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi
Merhaba öncelikle Setup'ım şu an aşağıdaki fotoğraf ve ben yakında kendime masa alacağım hazır almışken paraya kıyıp şu Setup'a bir şeyler ekleyeyim dedim ve istediğim şekildeki gibi yapay zekadan görsel oluşturdum. Yapay zekanın oluşturduğu fotoğrafta sadece saksı ve yuvarlak hoparlör olmayacak. Sizce nasıl başka uygun fiyatlı neler eklenebilir?
Şu anki setup:
1771174189690.png

Düşündüğüm(yapay zekanın yaptığı) setup:
1771174222253.png

Hocam ben olsam bir soundbar alırdım ama hoparlör var galiba.

Kesinlikle katılıyorum soundbar daha şık yapar ancak hoparlörüm var ve bir tık gereksiz masraf oluyor.

Onun dışında monitörün arkasına RGB aydınlatma eklenebilir.

Hocam kasanız da beyaz olsaydı kasaya yapay çiçek ekleyebilirdiniz. Çok iyi duruyor bu arada.

Çiçek iyidir aslında. Bir çiçek alın derim.

Çiçeği pek sevmiyorum yani genel olarak çiçek sevmiyorum o yüzden pek sanmıyorum teşekkürler yine de önerin için.

Onun dışında monitörün arkasına RGB aydınlatma eklenebilir.

Hocam kasanız da beyaz olsaydı kasaya yapay çiçek ekleyebilirdiniz. Çok iyi duruyor bu arada.

Teşekkür ederim kasayı normalde beyaz alacaktım ama zamanında en uygunu buydu o yüzden bunu seçmiştim kasanın içine ekran kartı üstüne koyulan figürlerden koymayı planlıyorum bunlar sıkıntı yaratıyor mu bilgin var mı?

Çiçeği pek sevmiyorum yani genel olarak çiçek sevmiyorum o yüzden pek sanmıyorum teşekkürler yine de önerin için.

Teşekkür ederim kasayı normalde beyaz alacaktım ama zamanında en uygunu buydu o yüzden bunu seçmiştim kasanın içine ekran kartı üstüne koyulan figürlerden koymayı planlıyorum bunlar sıkıntı yaratıyor mu bilgin var mı?
Ekran kartın sağlam monte edilmiş ise ve figürün de zaten ağır olmayacağını düşünüyorum, bu yüzden sıkıntı yaratmaz.

Merhaba öncelikle Setup'ım şu an aşağıdaki fotoğraf ve ben yakında kendime masa alacağım hazır almışken paraya kıyıp şu Setup'a bir şeyler ekleyeyim dedim ve istediğim şekildeki gibi yapay zekadan görsel oluşturdum. Yapay zekanın oluşturduğu fotoğrafta sadece saksı ve yuvarlak hoparlör olmayacak. Sizce nasıl başka uygun fiyatlı neler eklenebilir?
Şu anki setup:
Eki Görüntüle 2660744
Düşündüğüm(yapay zekanın yaptığı) setup:
Eki Görüntüle 2660745

Masa altı LED şerit eklenebilir bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı