PlayStation 5 vs Xbox Series X

GoW, tlou, spider man, Uncharted, Horizon, demon souls, Ghost of Tsushima oyunlarını nasıl oynayacaksın? Ve daha fazlası.

İçlerinde tek oynamak istediğim God of War var vallahi onun için PS4 alacağım galiba ya da kiralarım.

Bu oyunlar herkese hitap eden oyunlar değil. Yurt dışında Xbox alan adamın büyük ihtimal exclusive oyunlar ilgisini çekmiyordur.
Yurt dışında zaten çoğu kişi PS tercih ediyor. Satış sayıları belli.

Ben bugüne kadar PlayStation'cuydum. Hala da öyleyim ancak günümüz şartlarında Türkiye'de yaşayan bir oyuncu için en mantıklısı Xbox olacaktır. PlayStation 4'te fark ettiysen PlayStation'un gerçek gücünü gösteren güzel oyunlar daha 2 yıldır falan yeni çıkmaya başladı. Yani PlayStation ilk çıktığında alamamak gerekiyor. 2-3 yıl bekle çıkan oyunların incelemelerine göz at. O süre zarfında oyunlar içinde güzel bir miktar para biriktirebilirsin.

Multiplayer oyuncuları genellikle. Hikayeli oyunları seven birisi neden Xbox alsın ki?
Ben bazıları hariç online ve multi oyunlardan nefret ederim. 20 yaşındayım, 15 yıldır hikayeli oyun oynarım ama XBOX alacağım. Almamın nedenlerini söyledim. Gamepass, geri uyumluluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…