Yurtdışı için dedim zaten.Ben bazıları hariç online ve multi oyunlardan nefret ederim. 20 yaşımdayım, 15 yıldır hikayeli oyun oynarım ama Xbox alacağım. Almamın nedenlerini söyledim. Gamepass, geri uyumluluk.
Yurtdışı için dedim zaten.Ben bazıları hariç online ve multi oyunlardan nefret ederim. 20 yaşımdayım, 15 yıldır hikayeli oyun oynarım ama Xbox alacağım. Almamın nedenlerini söyledim. Gamepass, geri uyumluluk.
Ben zaten konunun tamamını okumadım. Hızlı davrandım, özür de dilerim. Zaten konuyu kilitlettirdim.Ahh dolar sen yok musun@360388 bir tane konun var 15K'lık pcden ekonomi iyi diyen çocuk diye o çocuk benim. 15K'nın 7K'sını çalışarak kazandım ve ekonomi iyi demedim. Keske iyi olsa da PS da şöyle özel böyle özel oyunlar var kesinlikle PS diyebilsem
![]()
Kendine şu soruyu sor bir konsol alacağım pahalı fiyata Uncharted gibi oyunlar oynamayınca için rahat ediyorsa ona bir özlem duymuyorsan hemen koş Xbox al ama canın PlayStation exclusive oyunlarını istiyorsa PS5 al oyun fiyatlarını unutma ama bende aynı ikilemde kaldım.
Ben de alacağım.Ben ikilemde kalmadım. Be net PS5 alacağım, bu konuyu insanların hangisini tercih edeceğini merak ettiğimden dolayı açtım![]()
Alakası yok. DF'nin WDL videosunu izlemenizi öneririm. Ayarlar tıpatıp aynı.bazı oyunlar PS5'te daha iyi gözüküyor. Digital Foundry adlı kanala bakmanızı tavsiye ederim.
Şahsen Xbox Game Pass diye bir nimet varken Xbox derdim ama ben her çıkan oyunu alırım derseniz PS5 tabii ki.Sizce hangi konsol daha avantajlı? Bence PS5. tartışırken birbirinizi kırmayın. Sebeplerle beraber yazın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.